Kaikki me ollaan joskus tajuttu, että hei, tuo kaveri tuossa muistuttaa ihan sitä toista henkilöä. No, tässä pääosassa on koirat, joilla on mitä erikoisimpia kaksoisolentoja – piirroshahmoista friteerattuihin koipipaloihin.

Tämän jälkeen kaikki katsovat koiriaan eri tavalla, bongaten niille kaksoisolentoja joka puolelta.

Lähde: Boredpanda

Kakadusta kuoriutuu armoton romantikko, kun omistaja laulaa Elvis Presleyn kappaleen “The King of Rock and Roll”. Koiraskakadu yrittää vietellä naaraan rohkeilla tanssiliikkeillään ja sulkiensa pöyhistelyllä. Välinpitämätön naaraskakadu ei kuitenkaan lämmennyt kosijalleen tämän kovasta yrityksestä huolimatta.

Koirien värjäämistä harrastetaan paljon muun muassa Kiinassa ja Japanissa. Lemmikit värjätään, ja niiden turkkia leikellään erilaisten kokonaisuuksien saamiseksi. Myös erilaisia kisoja järjestetään vuosittain, joissa epäluonnolliseksi värjätyt koirat kilpailevat keskenään.

Värjätyt lemmikit saattavat jäädä nyt toiseksi, kun esiin astuvat koirat, joilla on omaperäiset värit ja kuviot turkeissaan ihan luonnostaan. Näitä koiria EI ole värjätty. On melko todennäköistä, ettei toista samanlaista tule vastaan. Turkin värivaihdokset saavat aikaan mitä hauskimpia kuvioita, mikä tekeekin näistä karvaturreista melko ainutlaatuisia.

Lähde: Distractify, Reshareworthy

Joskus lapsille on hyvä näyttää, missä kaapin paikka on. Videolla karhuemo menettää hermonsa, kun pentu ei tule alas puusta. Kun puun heiluttaminen ei auta, emo ottaa ronskimmat otteet käyttöön.

Nämä kuvat ovat aika ihania. Varsinkin, kun tietää, miten ylväitä kissat ovat ja miten epäylväiltä ne pöydän alapuolelta katsottuna näyttävät. Kissan maha, turkki ja tassut ovat ihan lytyssä lasia vasten.

Tässä 17 suloista kissaa.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde