Tatuoinnit jakavat mielipiteitä ihmisten välillä, mutta yhdestä asiasta voimme kaikki olla samaa mieltä: näissä kuvissa esiintyvät tatuoinnit ovat kerrassaan ihania.

Pienet jalkoja koristavat tekstit tai symbolit eivät häiritse juurikaan ketään ja ne on myös vanhemmalla iällä helppo halutessaan piilottaa.

Katso alta 15 ihanaa jalkatatuointia ja valitse oma suosikkisi!

1. Vaahteran lehdet

15

2. Lumihiutale

14

3. Puolukka

13

4. Kukkanen

12

5. Väsynyt panda

11

6. Vuoristo

10

7. Paperilennokki

9

8. Kissa

8

9. Kissa

7

10. Norsu ja etana

6

11. Jin & Jang

5

12. Kuusi

4

13. Lentokone

3

14. Kala

2

15. Kuusikko

1

Lähde: Boredpanda 

Kiinassa hallitaan valtavien rakennusten pystyttäminen, kuten myös tällä kertaa on todistettu. Zhangjiajie -lasisilta kohoaa huikeaan 300 metrin korkeuteen ja on myös 430 metriä pitkä, sekä 6 metriä leveä.

Zhangjiajie -kanjonisilta sijaitsee Tianmenshan kansallispuistossa, Hunan provinssissa eteläisessä Kiinassa. Videolla näet drone-lennokin kuvaamaa videomateriaalia tästä majesteettisesta sillasta.

Uskaltaisitko tepastella sen yli? 

Lähes kaikki ihmiset syövät päivittäin lihaa. Liha on hyvää, mutta harvemmin tulee ajateltua sitä, mistä ruoka on peräisin. Monet eläimet elävät erittäin huonoissa oloissa ilman oikeudenmukaisuutta, kun suuri lihankysynytä vaikeuttaa yritysten mahdollisuuksia toimia eettisesti.

Videolla koko elämänsä vankeudessa elänyt härkä pelastetaan härkien ”vanhainkodista”. Härän reaktio on kerrassaan suloinen, kun se tajuaa pääsevänsä vapaaksi. Eläin hyppii ja pyörii heinässä ja on yhtäkkiä täynnä elämäniloa.

Eläin näyttää myös tunteensa miehelle, joka haki sen uuteen kotiin. Kaksikosta näytti tulevan heti parhaita ystävyksiä.

Houstonissa tuhoa aiheuttaneet tulvat ovat myös uhaksi kotieläimille. Ihmiset saattavat kiireen ja paniikin keskellä unohtaa eläimiä taloon tai pihoille.

Eräs perhe oli jättänyt koiransa sidottuna kiinni taloon. Koiran pää oli enää vedenpinnan yläpuolella, kunnes paikalle tuli uutisryhmä.

Uutisryhmässä työskennelleet ihmiset alkoivat epäröimättä auttaa koiraa ja saivat sen onneksi pelastettua. Tällä kertaa tilanteessa oli onni onnettomuudessa ja koira pääsi turvaan. Eläintensuojelijan mukaan koira olisi kestänyt enää minuutteja tai korkeintaan tunteja ilman ihmisten apua.

Katso alta video pelastusoperaatiosta:

Lähde: NBC12

Nukkuuko kissasi kiltisti kotona, mikäli sillä on mahdollisuus käydä ulkona?

Luultavasti ei, sillä GPS-paikantimet ovat osoittaneet, että kissat kävelevät huimia matkoja öisin. Osa kissoista oli kävellyt jopa 3 kilometrin päähän kotitalosta. Omistajat olivat järkyttyneitä ja ihmeissään, kun he huomasivat, että heidän lemmikkinsä kävelevät parhaimmillaan öisin puolimaratonin pituisen matkan.

1. Moni kissanomistaja sanoo: ”Eihän minun kissani tee muuta, kuin nukkuu öisin.” Omistajat ovat kuitenkin saaneet yllättyä sen jälkeen, kun GPS-paikantimet asennettiin heidän lemmikkeihinsä.

8

2. Osa kissoista on tehnyt uskomattoman pitkiä matkoja.

7

3. Osa kissoista käveli jopa 3 kilometrin etäisyydelle kodista.

6

4. Omistaja järkyttyi nähdessään kissansa yöllisen matkan vuorille. Hän luuli, että kissa pyörisi vain piha-alueella.

5

5. Kissojen liike kertoo niiden villeistä vaistoista, jotka ajavat ne seikkailemaan öisin.

4

6.

3

7.

2

8. Nyt tiedät, että oma kissasi saattaa olla myös yön ritari.

1

Lähde: Designyoutrust.com