Varhain kitaransoiton aloittavat lapset oppivat erittäin nopeasti vaikeita tekniikoita jos he vain jaksavat harjoitella ahkerasti. Ben niminen poika omaa erikoisen soittotyylin, johon kuuluu kitaransoiton yhteydessä muun muassa taustarummutusta.

Poikaa on kehuttu jopa maailman parhaaksi kitaristiksi hänen omassa ikäluokassaan ja videon katsomisen jälkeen ymmärtää hyvin miksi.

Hyppääminen korkeista paikoista luo ihmisissä olon, että he todella ovat elossa. Kun päätät astua useita kymmeniä metrejä korkealta kielekkeeltä alas olet muutamien sekuntein ajan painovoiman armoilla.

Tällä videolla mies hyppää korkealta kalliolta alhaalla olevaan järveen ystävien katsoessa alhaalta.

Monet koirat ovat olleet mukana hautajaisissa, sillä ne aistivat lähimmäisen kuoleman kuten ihmisetkin. Tämän Videon koira hautasi koiranpennun maahan ja piti pienen muistotilaisuuden menehtyneelle lajitoverilleen.

Vaikka kyseessä ei ollut koiran oma pentu, sen käytöksestä näkee kuinka surullinen se on toverinsa menehtymisestä.

Silloin tällöin valokuvaajat onnistuvat ottamaan upeita kuvia illuusioista, jotka tuntuvat ihmisen mielestä käsittämättömiltä. Alla olevassa illuusiossa on vain yksi kuva, vaikka kyseinen teos näyttää siltä kuin siihen olisi liitetty neljä erillistä kuvaa.
four pictures in one vlp terrain album cover by bela borsodi (1)

Tässä sama kuva eri kuvakulmasta:
four pictures in one vlp terrain album cover by bela borsodi (2)

Lähde: Twistedsifter

Metroissa tapahtuu kummallisia asioita päivittäin, joita kuitenkaan harvoin päästään ikuistamaan kameralle. Tässä kuvasarjassa on esiteltynä muutamia kummallisia tilanteita, joita metroilla kulkevat ihmiset ovat onnistuneet tallentamaan kameralle.

1.

2. 
Via Tokyo. Creative.

3. 
New York City. Kidding, Moscow.

4. 
Creepy Seat-vertising by Old Spice on the 7 train in NYC.

5.

6. 
Mr. DickPic is running for mayor of NYC.

7. 
The Adidas sandals ruin your vibe, man.

8. 
Sorry, meine Herr, but if you're going to cultivate that look, you're going to get snapped.

9.

10. 
The Tug Life

Lähde: Buzzfeed