Sharina Jonesia ammuttiin hänen ollessa 5-vuotias ja tämän seurauksena hän halvaantui vyötäröstä alaspäin. 30 vuotta myöhemmin, kun Sharina odotti esikoistaan, hän alkoi pohtimaan, kuinka pystyisi pitämään huolta lapsestaan.

Yläastetta käyvä 16-vuotias poika Alden Kain on erityisluokalla, jossa suunnitellaan, kehitetään ja rakennetaan erilaisia tavaroita ja tuotteita. Alden sai tehtäväkseen suunnitella pyörätuoliin kiinnitettävän osan, jonka avulla pasta pystyisi kuljettamaan.

6 kuukauden kovan työn jälkeen prototyyppi oli valmis ja se toimi loistavasti!

Pyörätuolia käyttävä Sharina Jones oli huolissaan siitä, kuinka hän pystyisi pitämään huolta lapsestaan. Onneksi 16-vuotias poika nimeltä Alden oli kehittänyt pyörätuoliin asennettavan lisäosan, jonka avulla Sharina pystyy viemään lapsensa ulos.

Sharina halvaantui vyötäröstä alaspäin, kun häntä ammuttiin lapsena.

Aldenin keksinnön avulla nainen pystyy viemään lapsensa ulos pyörätuolissa.

Osa on helppo kiinnittää ja irrottaa pyörätuolista.

“Oli todella innostavaa nähdä, kun Sharina käytti laitetta”, kertoo Alden.

Ja tässä video siitä, kuinka teline toimii:

Kuvat: Youtube

Via: BoredPanda

Kissat usein pitävät siitä, kun ne välillä saavat olla omissa oloissaan ja tuijottaa ulos ikkunasta. Mutta ne eivät kuitenkaan ymmärrä, että joskus myös omistaja haluaa olla itsekseen.

Tässä jutussa esiintyvät kissat eivät välitä omistajiensa henkilökohtaisesta rauhasta. Heti, kun ihmiset pääsevät istahtamaan ja nauttimaan omasta rauhasta, kissat iskevät paikalle tehden kaikenlaista saadakseen huomiota.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

Via: BoredPanda

Glutan nykyinen omistaja Sorasart Wisetsin tapasi koiran vuonna 2012 asuessaan vielä opiskelija-asuntolassa Thaimaassa. Koira tuli välillä asuntolan pihalle, missä se sai paljon paijauksia rakennuksessa asuvilta opiskelijoilta. Sorasart tykästyi koiraan sen kiltin luonteen takia ja osti tälle ruokaa päivittäin. Valitettavasti asuntolan säännöt kielsivät ottamasta kulkukoiria sisätiloihin. Glutan piti nukkua yönsä ulkona. Sorasart keksi kuitenkin keinon auttaa koiraa – hän adoptoi sen virallisesti itselleen. Asuntola ei kieltänyt omien lemmikkien ottamista huoneisiin.

Gluta viihtyi asuntolassa, mutta parin kuukauden jälkeen se alkoi oksentelemaan ja sen yleiskunto romahti. Lääkärissä sillä todettiin monia eri sairauksia, pahasta syövästä märkäkohtuun asti. Onneksi kuitenkin Glutalla oli nyt omistaja, joka piti koirasta huolta ja auttoi sitä saamaan tarvitsemaansa hoitoa. Siitä alkoi Glutan kuntoutus.

Nyt Gluta on terve, iloinen, fiksu ja rakastettu koira, jolla on kaikki hyvin. Sillä on turvallinen koti ja huoltapitävä omistaja. Omistajan sanoja lainaten “Gluta on maailman onnellisin koira”.

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

© Sorasart Wisetsin

Lähde: Facebook | Tumblr | Instagram

Tämä on aivan ihana rakkaustarina.

Vuonna 1995 pieni Brittney-tyttö käveli alttarille kukkaistyttönä, vierellä taapersi Briggs-poika, joka kantoi taskussaan sormuksia.

Viisitoista vuotta eteenpäin ja elämä oli vienyt heidän tiensä erilleen. Mutta näiden teiden risteys olikin ihan mutkan takana, sillä kaverukset tapasivat sattumalta lukiossa. Brittney tunnisti Briggsin ja siitä alkoi tapailu. Viisi vuotta seurustelua, ja he kävelivät jälleen alttarille.

Kukaan häävieraista ei osannut odottaa, että 20 vuoden kuluttua tämä suloinen kaksikko…

… seisoisi alttarilla uudestaan.


Tässä vielä video:

Kuvat: Youtube / Brittney Fussy

Tämä kuva on levinnyt netissä nopeasti sen julkaisun jälkeen. Nainen istuu lääkärin vastaanotolla odotushuoneessa, koska hän on vahingossa laittanut tukkaansa rakennusaineena käytettävää uretaani- eli saumausvaahtoa muotovaahdon sijaan. Näemmä se toimii tehokkaammin kuin perinteiset muotovaahdot.

Lähde

Jos peiliin katsoessa enää ikinä tuntuu siltä, että tänään on “Bad Hair Day”, niin palaa tämän kuvan äärelle.