Vasta 16-vuotias João Carvalho on kotoisin Brasiliasta. Hän piirtää paperille upeita 3d-teoksia, jotka näyttävät siltä, kuin ne heräisivät eloon. João käyttää apunaan poikittaisviivoja, joiden avulla hän pystyy luomaan teoksiin kolmiulotteisen tunnelman.

Poika on harjoitellut piirtämistä pienestä pitäen ja on loistava todiste siitä, että harjoitus tekee mestarin.

12

11

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

Kuvat: Facebook

Via: BoredPanda

Tämä video on varmasti palkitseva kaikille niille pienten lasten vanhemmille, joiden aamurutiineihin kuuluu yritykset saada pienokainen pukeutumaan asiallisesti. Lasten annetaan ihan itse päättää, mitä ja miten he pistävät ylleen. Lopputulokset eivät ole kovin käytännöllisiä, mutta taatusti hauskoja!

Japanilaisella Francis-koiralla on oma suosittu ruoanlaittokanava YouTubessa. Yleensä Francis osallistuu ihmiskokin touhuihin vain juontajana sivusta, mutta tällä videolla Francis näyttää, miten smoothien teko onnistuu. Välillä Francis pysähtyy rapsuttamaan itseään, ja totta kai maistaa lopputulosta sormenpäistä.

Kenellekään ei välttämättä tulisi ensimmäisenä mieleen yhdistää Adelea ja Mozartia.

ThePianoGuys -nimellä tunnettu bändi yhdistelee modernia ja klassista musiikkia saaden aikaan upeita lopputuloksia. Videolla bändi yhdistää Adelen ”Hello” ja Mozartin ”Lacrimosa” -kappaleen.

Videota katsoessa sekä kuunnellessa sielu lepää ja ledijouset tuovat hauskan lisämausteen melko synkälle kappaleelle.

Kaupassa olevat munat ovat yleensä ehtineet olla jo sen aikaa kylmässä ettei niistä kuoriudu lintuja.

Saksalainen mies päätti kokeilla ostaa viiriäisen munia ja laittaa ne hautomoon. Kaikkien yllätykseksi yhdestä munasta kuoriutuu pieni viiriäinen, jolle mies antoi nimen Albert. Lintu viihtyy loistavasti miehen kanssa ja pitää sitä emonaan.