Kesä, tuo ihana aika jolloin voi kirmailla niityillä ja poimia erilaisia kedonkukkia koristamaan tukkaansa! Naiset ovat kautta-aikain koristelleet hiuksiaan kukilla ja tehneet kauniita seppeleitä niittykukista. Onpa kukilla yritetty myös ennustaa tulevaa sulhoa juhannuksen pyhinä.

Yleensä olemme tottuneet siihen, että miehet ovat niitä, jotka tuovat naisilleen kukkia, mutta nämä miehet ovatkin keksineet kukille myös toisen käyttötarkoituksen. He nimittäin koristavat niillä partaansa samalla lailla, kuin naiset koristavat hiuksiaan kukkaseppeleillä. Niin yksinkertainen idea, mutta samalla niin hellyyttävä ja mieleenpainuva.

Vai mitä mieltä olet, huolisitko kainaalosi yhden näistä kukilla koristelluista Kesä-Esoista?

xx

1.

flowerbeards 4 934x

lähde

2.

flowerbeards 1 934x

lähde

3.

flowerbeards 2 934x

lähde

4.

flowerbeards 3 934x

lähde

5.

flowerbeards 5 934x

lähde

6.

flowerbeards 6 934x

lähde

7.

flowerbeards 7 620x

lähde

8.

flowerbeards 8 934x

lähde

9.

flowerbeards 9 934x

lähde

10.

flowerbeards 10 934x

lähde

11.

flowerbeards 11 620x

lähde

12.

flowerbeards 12 934x

lähde

13.

flowerbeards 13 934x

lähde

14.

flowerbeards 14 934x

lähde

15.

flowerbeards 15 934x

lähde

16.

flowerbeards 18 934x

lähde

17.

flowerbeards 17 934x

lähde

Lähde: Distractify

 

Afganistanissa sotilaana ollut Dan palaa vihdoin kotiin 7 pitkän kuukauden jälkeen. Häntä vastassa ovat useat sukulaiset, sekä tietysti hänen rakas vaimonsa. Mikä kotiinpaluusta tekee erityisen jännittävää, on Dania vastassa myös hänen parikuukautinen tyttärensä.

Tilanne on koskettava, kun isä ja tytär tapaavat toisensa ensimmäistä kertaa.

Jos jostain eläimestä huomaa milloin se on tehnyt jotakin pahaa, niin se on kyllä koira. Niistä paistaa suuri syyllisyyden tunne, kun omistaja löytää tuhotut korkokengät tai revityt sanomalehdet. Nämä karvakuonot eivät pysty peittelemään huonoa oloaan tekemistään tuhoista.

Videokoosteelle on koottu parhaat pätkät syyllisyyttä tuntevista koirista. Mieleen herääkin kysymys: voiko näille olla edes vihainen?

Tätä videota katsellessa tulee niin hyvä mieli, vaikka siinä ei edes tapahdu mitään ihmeellistä! Tosin, videon välittämä viesti on painavaa asiaa kiinalaisista karhufarmeista.

Smudge on neljä kuukautinen karhunpoikanen, joka pelastettiin kiinalaiselta karhufarmilta, jossa karhuja kasvatetaan kamalissa oloissa ja pidetään lukittuina pienissä häkeissä. Syy miksi karhuja pidetään telkien takana on niistä saatava arvokas sappineste, jota käytetään hyödyksi kiinalaisessa lääketieteessä.

Animals Asia on hyväntekeväisyysjärjestö, joka pelasti myös pienen Smudge karhunpoikasen. Järjestön tavoitteena on lopettaa kamalat karhufarmit ja vapauttaa karhut niiden luonnolliseen elinympäristöönsä. Lisätietoja sekä mahdollisuuksia tukea järjestön toimintaa löytyy Animals Asia – kotisivuilta. 

 

Pieni piipitys kuului maan alla olevasta viemäriputkesta. Pariskunta vilkaisi putkeen taskulampulla, ja sieltä kurkisteli pienen pieni sorsanpoikanen. Miten lie se oli sinne joutunut, mutta olihan se saatava sieltä pois.

Kädellä oli ihan turha yrittää saada sorsaa ylös, sillä se oli niin syvällä putken pohjalla. Mies keksi nerokkaan ratkaisun, ja aikoi imuroida sorsanpoikasen takaisin maanpinnalle. Suuttimen päähän laitettiin tietenkin paperipyyhe suojaksi, ettei pieni luontokappale sentään imeytyisi imuriin. Ja homma toimii!

Evästevalinnat