Nuoressa iässä lapsien suusta saattaa kuulla mitä hauskimpia, ihmeellisimpiä ja pelottavimpia asioita. Yhteisöpalvelu Redditissä tehtiin aihe, jossa vanhemmat saivat kertoa mikä on pelottavinta mitä heidän lapsensa on koskaan sanonut.

Moni lapsen sanoma repliikki on kuin suoraan kauhuelokuvasta. Näiden lauseiden jälkeen vanhemmilla ei varmasti ollut maailman mukavin tunne mennä nukkumaan.

1. ”Heihei isi”

2. ”Meidän tulisi haudata tämä”

3. ”Emmekö naulaa niitä kiinni ristiin”

4. ”Kuvittelen kuinka veriset aallot syöksyvät ylitseni”

5. Kannattaa olla tämän lapsen tyttöystävä.

6. ”Äiti, kun kuolet haluan laittaa sinut lasipurkkiin, jotta näen sinut ikuisesti”

7. ”Haluan kuoria ihosi pois”

8. ”Kuole…”

9. ”Huoneen pimeässä nurkassa on paha mies”

10. ”En aio koskaan pureskella luitasi”

11.”Isä rakastan sinua niin paljon, että haluan leikata pääsi irti”

12. Perus kauhuelokuva kohtaus oikeassa elämässä.

13.”Kuolema on köyhän miehen lääkäri”

14. ”Äiti katso mitä opin elokuvasta”

15. ”Joten minun ei tulisi heittää häntä tuleen”

16. ”Kuolin ja nyt olen tässä”

17. Näitä leikkejä tulisi harrastaa hieman myöhemmällä iällä.

Kuvat: Reddit

Luonto ei anna armoa heikoimmille yksilöille. Videolla metsästäjät pääsivät todistamaan kummallista tilannetta, jossa kahden keskenään otelleen peuran sarvet olivat sotkeutuneet toisiinsa. Sillä aikaa kun peurat yrittivät päästä irti toisistaan, toinen niistä joutui elävältä syödyksi. Asialla olivat kojootit, jotka häikäilemättä käyttivät tällaisen tilanteen hyväksi.

Toinen peuroista saatiin kuitenkin pelastettua, koska miehet menivät apuun.

Tämä huikea aerobic-videopätkä on vuoden 1987 Crystal Light National Aerobic -mestaruuskisoista. Samaisissa kisoissa tehtiin osaltaan myös historiaa, sillä silloin kisan voitti ensimmäistä kertaa kolmen hengen miesporukka.

Aerobic tuli lajina tunnetuksi monelle Jane Fondan oppien myötä 70-luvulla. Suomeen tämä liikuntamuoto saapui 80-luvulla. Tunnusmerkkeinä pukeutumisessa olivat säärystimet, hikinauhat ja peppuvakoon katoava kireä jumppapuku.

Kouluissa nähdyt välikohtaukset kuvataan usein videolle jonkin oppilaan toimesta. Videolle näet ilkeän miesopettajan, joka mollaa pientä tyttöä luokan edessä.

Mollaaminen ei kuitenkaan kannattanut, sillä pippurinen tyttö antoi miehelle kivualiaan opetuksen.

Instagram on ilmainen kuvien jakopalvelu ja sosiaalinen verkosto, joka on tullut meille monelle jo varmasti tutuksi. Instagramilla on tällä hetkellä noin sata miljoonaa rekisteröitynyttä käyttäjää ympäri maailmaa. Palvelun avulla käyttäjät voivat seurata toisia käyttäjiä, kommentoida toisten käyttäjien kuvia ja tykätä niistä.

Tässä on esitelty Instagramin suosituimmat ja persoonallisimmat kissat, jotka löytää Instagramista kuvan alla olevan nimimerkin kautta. Ruvetkaahan seurailemaan!

tardthegrumpycat

Arizonasta kotoisin oleva Tardar Sauce, eli Grumpy Cat on kerännyt Instagramissa 62,952 seuraajaa. Grumpy Cat nousi alunperin julkisuuteen sen hauskasta ”mua ei kiinnosta” ilmeestä, ja lopulta siitä alettiin tehdä hauskoja memejä. Grumpy Cat on voittanut useita palkintoja, ja oheisessa kuvassa se poseeraakin iloisena Friskiesin luovuttaman palkinnon vieressä.

princessmonstertruck

New Yorkista kotoisin oleva Princess Monster Truck löydettiin aikoinaan vaeltamasta yksikseen Brooklynin katuja pitkin. Eläinlääkärit epäilevät väärän purennan johtuvan persialaisten kissojen liiallisesta jalostuksesta samaan vereen, eli saman pentueen keskenäisestä astuttamisesta. Princesillä on 50,978 seuraajaa.

emonemon

Norjalainen Shishi Maru valloitti 16,828 seuraajaansa sen hauskalla istumatavallaan. Shishi Marua ei näe istumassa muiden kissojen tavoin, vaan se pitää enemmänkin hiukan rennommasta tyylistä.

snoopybabe

Kiinasta kotoisin oleva Snoopy on saanut 220,939 seuraajaa. Snoopyn suosiota tuskin tarvitsee hirveästi selitellä, sillä jo yhdestä kuvasta huomaa miten sympaattinen kissa on kyseessä. Snoopy on rodultaan exotic, eli pitkäkarvaisen persialaisen lyhytkarvainen muunnos. Snoopy toimii myös näyttelykissana.

nala_cat

Nala Cat on siamilainen kissa, jonka kotimaata ei tiedetä. Kyllä luit oikein, siamilainen! Ei ihan heti uskoisi. Nalalla on persoonallinen tabby väritys, joka on hyvin harvinaista siamilaisille kissoille. Juurikin sen takia Nala on noussut Instagramin suosituimmaksi kissaksi. Nala Catilla on huimat 972,269 seuraajaa!

samhaseyebrows

Sam kissalla on Instagrammissa 106,825 seuraajaa. Eikä mikään ihme, sillä onhan sillä valloittavan persoonalliset kulmakarvat! Sam joutui edellisten omistajien hylkäämäksi, mutta asuu nyt onnellisesti uuden perheensä luona New Yorkissa.

hamilton_the_hipster_cat

Kaliforniasta kotoisin oleva Hamilton on saanut paljon huomiota osakseen hauskojen viiksiensä vuoksi. Viiksien muotoinen kuvio muodostuu karvan värivaihdoksesta, aivan kuten ylempänä olevan Sam kissan kulmakarvatkin! Suloisella Hamiltonilla on Instagrammissa 357,166 seuraajaa.

colonelmeow

Kaliforniasta kotoisin oleva Colonel Meow on kerännyt 117,902 seuraajaa sen todella pitkän karvan ja persoonallisen ulkonäön vuoksi. Colonel Meow on Grumpy Catin hyvä ystävä!

tomochunba

Japanista kotoisin oleva Wheat kissa on saanut suosiota kuvauksellisuutensa vuoksi. Wheatin omistaja tykkää kuvata, ja kissa viihtyy kameran edessä. Wheatilla on 163,440 seuraajaa.

richard_kitty

2-vuotias Kaliforniasta kotoisin oleva Richard on löytöeläinkissa, joka elää toisen löytöeläinkissa Toshin kanssa. Richard on tullut tunnetuksi heterochromiastaan, eli erivärisistä silmistään. Richardilla on 80,103 seuraajaa.

makicocomo

Toco ei anna ottaa itsestään kuvaa ilman, että sen ihmisystävä on vieressä poseeraamassa. Se selviääkin hyvin sen Instagram-kuvista! Tocolla on 14,941 seuraajaa.

iamlilbub

Lil Bub on yksi kaikkien aikojen suosituimmaksi noussut kissa internetin ihmeellisessä maailmassa. Sillä on paljon geneettisiä poikkeavaisuuksia, jonka vuoksi se näyttää vähän hassulta – mutta silti todella suloiselta! Lil Bubilla on 279,986 seuraajaa. Bubin tarinan voit lukea täältä.

pudgethecat

Minneapolisilainen ruttunaama Pudge, on yksi Lil Bubin parhaimmista kavereista ja sitä kautta tullut suosituksi. Pudgella on 124,309 seuraajaa Instagramissa.