Meikit ei ole vain ainoastaan naisten juttu, vaan ne sopivat myös miehille erittäin hyvin. Meikkitaiteilija Gisela Villa kysyi isältään, jos saisi meikata tämän. Lucio otti haasteen vastaan ja antoi tyttärelleen vapaat kädet. Huikean lopputuloksen näet klikkaamalla alla näkyviä kuvia. Me ainakin olemme aivan sanattomia!

 

Tosielämän Barbie ja Ken, Pixee Foxi ja Justin Jedlica kärsivät samasta ongelmasta. Pakkomielle kauneusoperaatioihin on tuhonnut kummankin rakkauselämän. Pari aikoo kuitenkin jatkaa samalla tiellä.

Tällaisia tapauksia ei satu aivan joka päivä.

Poliisi oli saanut ilmoituksia autoon jätetystä vauvasta, joka näytti elottomalta. Konstaapeli Jason Short saapui paikalle ja hetkeäkään epäröimättä hän rikkoi auton ikkunan ja pelasti vauvan.

Jason yritti antaa vauvalle tekohengitystä, kunnes hän tajusi, että kyseessä oli taitavasti valmistettu silikoninukke. Nuken omisti nainen, joka oli menettänyt poikansa. Naisen mukaan vastasyntyneen näköiseksi valmistettu nukke on hänelle tapa käsitellä kuollutta poikaansa.

Poliisin toive olisi, että nainen ottaisi ensi kerralla nuken mukaan kauppaan tai jättäisi sen kotiin, jotta tällaisilta tilanteilta vältyttäisiin jatkossa.

Lähde: theblaze.com

Vauvat ovat todella suloisia, varsinkin kun he nukkuvat. Valokuvaaja Laura Izumikawa pukee 4-kuukautisen tyttärensä mitä erilaisimpiin asuihin, silloin kun hän nukkuu. Katso alta 12 mahdottoman suloista kuvaa, jotka saavat vauvakuumeen taas heräämään. Lisää Izumikawan tyttären kuvia löydät valokuvaajan Instagram-tililtä.

 

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

A photo posted by Laura Izumikawa Choi (@lauraiz) on

Isot rinnat eivät ole ainoastaan seksikäs asia ja miesten katseen kohde. Ne voivat pahimmillaan aiheuttaa selkäkipuja ja hyvän tuen puutteessa pitkiäkin lihasjumeja. PrimaDonna-nimisen yhtiön toimitusjohtaja haastoi miespuoliset työntekijänsä kantamaan kilon painoisia renkaita rinnallaan yhden päivän ajan. Nopeasti he huomasivat, kuinka E-kupin rinnat ovat oikeasti haaste, jos niille ei ole kunnon rintaliivejä.