Crossfitin on kuntoilumuoto, jonka tarkoituksena on kehittää fyysisiä ominaisuuksia tasapuolisesti. Crossfit sisältää muun muassa lihas-, kestävyys- ja nopeutusharjoituksia. Nykyään on muotia pitää vartalostaan hyvää huolta, joten ehkä tämä videopätkä saa sinutkin innostumaan treenaamisesta.

Videolla 17-vuotias norjalaistyttö tekee erittäin raskaita liikkeitä, jotka eivät ole itsestäänselvyyksiä kovimmillekaan sälleille.

Moottoripyöräily on monille ihmiselle tärkeä harrastus, jonka aikana voi unohtaa arjen murheet.

”Isle of Speed” on maailman vaarallisin virallisesti järjestettävä moottoripyöräkilpailu, jossa kilpailijat kiitävät kaduilla 320 kilometrin tuntivauhdilla. Tällä videolla pääset GoPro kameran avulla mukaan kilpailijoiden kyytiin ja huomaat kuinka käsittämättömän vähän reaktioaikaa kuskeilla on.

Moni kilpailija on kuollut ”Isle of Speed” kilpailussa, sillä pienikin virhe voi johtaa kamaliin seurauksiin.

Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2014 pelataan Brasiliassa. Kaikki eivät kuitenkaan ole tulevista MM-kisoista innoissaan, sillä jalkapallokenttiä varten investoidaan miljoonia euroja.

Rahat voitaisiin käyttää muun muassa ihmisolojen parantamiseen rakentamalla parempia sairaaloita sekä järjestämällä parempaa koulutusta. Myös bussilippujen hintoja tullaan nostamaan turismin vuoksi, jonka takia maassa on järjestetty suuria mielenosoituksia. Sama keskustelu on herännyt muun muassa Pekingin olympialaisten ja Etelä-Afrikan futiskisojen yhteydessä.

Turistit tuovat kisojen aikana runsaasti rahaa maahan, mutta suurin osa rahoista menee jo valmiiksi rikkaille.
Erilaiset rikosjengit toimivat aktiivisesti Brasiliassa ja poliisi on luvannut hoitaa heidät pois kaduilta ennen kisoja, onko tämä todellisuudessa edes mahdollista? Lisäksi monien ihmisten on täytynyt muuttaa pois kotoaan, sillä talot on tuhottu uusien rakennushankkeiden vuoksi. Minne nämä kodittomat ihmiset nyt menevät? Heille ei ole edes maksettu korvauksia menetetystä omaisuudesta. Ihmisten on turha yrittää vastarintaa, sillä poliisit iskevät väkivaltaisesti taloihin, joissa protestointia ilmenee.

Maailmanmestaruuskisat ovat hieno tapahtuma, mutta näyttää siltä, että olisi parempi mikäli kisat järjestettäisiin vauraammassa maassa. Brasilian kansa ei tarvitse uusia rakennuksia ja juhlia, vaan ruokaa, töitä sekä apua moniin kiperiin tilanteisiin.
Brasilian MM-kisat ovat järjestyksessään 20. maailmanmestaruuskilpailut. Brasilia on viides maa, joka järjestää maailmanmestaruuskilpailun toisen kerran. Ensimmäisen kerran maa järjesti kilpailun vuonna 1950.

Nguyễn Hùng Cường on vietnamilainen origamitaiteilija Hanoista. Cuong kertoo taitellensa papereita aina viisi vuotiaasta asti, joten kokemusta ja taitoa löytyy runsaasti.

Mies taitteli 10-vuotiaana ensimmäisen eläimensä, joka oli sika. Taitelija ei kuitenkaan taittele origameja työkseen, vaan haluaa pitää sen mukavana harrastuksena. Jonain päivänä hän haluaa kirjoittaa origami aiheisen kirjan, jonka tarkoituksena on inspiroida ihmisiä.

1. Gorilla
Gorilla

2. Valkohai
Great White Shark

3. Kotka
Eagle

4. Hevonen
Horse

5. Perhonen
Butterfly

6. Norsu
African Elephant

7. Puhveli
Water Buffalo

8. Karhu
Jucumari No.1

9. Orava
A little gift

10. Skorpiooni ja käärme
Scorpio-snake

Lähde: TwistedSifter

Koirat eivät välttämättä pidä kaikista ihmisten ostamista leluista, joten ne päättävät ryhtyä kapinoimaan. Yleensä lelut menevät tämän seurauksena rikki, mutta tämä video on poikkeus.

Videolla koira yrittää purra helikopteria ja sen seurauksena se saa kokea propellin osuman.