Ranskalaisella taiteilijalla Gilbert Legrandillä on silmää nähdä arkipäivän esineissä elämää. Hän maalaa ja muokkaa tavallisia tavaroita niin hauskalla tavalla, ettei esineitä voi enää nähdä samalla tavalla. Saksista löytyy suuteleva pari, henkarista hiiri ja harjasta intiaani.

Tässä 19 kivaa kuvaa Gilbertin töistä.

Lähde: Gilbert Legrand

Jos ulkona sataa vettä, tuulee, on kylmä ja tekee mieli istua sisällä, tässä on pientä askartelupuuhaa. Tarvitset vain lasipullon, savua ja pitkiä tikkuja. Idean tähän keksi taiteilija Jim Dingilian.

Hän käyttää savua tummentaakseen lasin…

… ja sitten hän piirtää nokeen maisemia.

Ihan helppoa!

Sitten vaan harjoittelemaan!

Lähde: Imgur

Mitä tehdä, kun tyttären hiukset pitäisi saada ponihännälle, mutta sinulla ei ole mitään hajua miten se tehdään? No, kyllä hätä keinot keksii.

Ei tule mitenkään yllätyksenä, etteivät kaksilahkeiset hallitse hirveästi näitä tyttöjenjuttuja. Mutta annettakoon anteeksi ainakin tälle herralle, joka keksi nerokkaan ratkaisun tähän ongelmaan.

Haleh-tytär on pyytänyt isäänsä vierailulle, sillä hänellä on hieman kerrottavaa. Haleh on raskaana. Aviomies kertoo ottavansa valokuvaa tyttärestä ja isästä, mutta oikeasti videokamera kuvaa tilannetta koko ajan. Pariskunta nimittäin yrittää kertoa isälle, että tästä on tulossa isoisä, mutta mies ei tajua hölkäsenpöläystä, että tässä on joku isompi kuvio käynnissä. Isä nimittäin innostuu pelleilemään niin paljon, että koko asia menee häneltä ohi. Kaikki nauravat, mutta eri jutuille. Lopulta onneksi tuleva isoisäkin tajuaa, missä mennään.

 

 

Tšekkiläinen mies ryöstettiin hänen vieraillessaan New Yorkissa. Hän nukahti bussiterminaaliin ja herättyään huomasi kaiken omaisuutensa kadonneen. Miehellä ei ollut varaa paluulentoon, eikä Tšekin konsulaattikaan auttanut häntä takaisin kotiin. Ainoa apu mitä mies sai, oli uusi passi.

Kaveriporukka, joka on tullut tunnetuksi auttaessaan kodittomia ihmisiä ja ladatessaan videoita nettiin, oli tällä kertaa jakamassa lämpimiä vaatteita New Yorkin keskustassa. Siellä he tapasivat tämän 53-vuotiaan miehen, jota halusivat auttaa. Mies ei puhunut englantia, mutta osasi hieman venäjää. Onneksi kaveriporukassa oli yksi, joka puhui tätä kyseistä kieltä. Sen avulla he pystyivät kommunikoimaan.

Kaverukset veivät miehen hotelliin peseytymään, syömään ja lepäämään. He ostivat miehelle uusia vaatteita, ja veivät hänet hiustenleikkuuseen ja parranajoon. Kaverukset saivat lennon Tšekkeihin heti seuraavalle päivälle. Se oli iloinen uutinen kaikille, varsinkin miehelle, joka ei ollut nähnyt poikaansa tai tytärtänsä moneen vuoteen. Kaverukset saattoivat miehen lentokentälle ja antoivat vielä 100 dollaria ruokarahaa.

Niin pienestä se on kiinni. Voit hetkessä menettää kaiken mitä sinulla on ja saada hetkessä myös kaiken takaisin. Tässäkin tapauksessa kyse oli vain siitä, kuka on valmis auttamaan ja näkemään vaivaa toisen hyvinvoinnin eteen.