Bilettäminen kavereiden kesken on erittäin hauskaa, mutta ihmisten tulisi kuitenkin muistaa että liika on aina liikaa. Tässä koosteessa on kuvia ihmisistä, jotka taisivat ottaa muutaman drinkin liikaa.

Aamulla ei ollut varmasti kovin siistiä muistella viime illan tapahtumia!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

Justin Bieber on tällä hetkellä suosituin teinipoppari, joka on miljoonien tyttöjen unelmien poikaystävä. Kaikki mitä nuorukainen tekee kuvataan välittömästi aina videolle. Tällä kertaa poppari vietti yön hotellihuoneessa brasilialaisen tytön kanssa. Aamulla tyttö kuvasi, kun tähti nukkui sikeästi sängyllä.

Kummallista on, että video jossa ei edes tapahdu juurikaan mitään voi saada tämänkaltaisen suosion netissä yhdessä päivässä.

Neljä pientä leijonanpentua lyllertää työntekijän perässä ja hyppää tämän syliin, kun mies istahtaa maahan. Suukkoja ja halailuja satelee. Vaikea varmasti jättää nämä pienet taaperot.

Vaikka väkivalta ei ole sallittavaa, mutta tekisi moni ihminen samoin tässä tilanteessa. Videolla näet kun poika kohtaa äitinsä murhaajan ja ryntää tämän luokse raivoissaan.

Ympärillä olleilla vartijoilla ei ollut tilanteeseen hirvittävästi sanomista, kun viha valtasi murhatun äidin pojan.

Olipa kerran eläkkeelle jäänyt vanha mies. Hänellä oli tapana kävellä Los Angelesin keskustassa sijaitsevassa puistossa. Mitään ihmeellistä ei koskaan tapahtunut. Mutta ehkä miehen kävelytyylissä oli jotain erilaista kuin muiden, ken tietää, sillä eräänä päivänä kaikki muuttui.

Hanhi nimeltä Maria bongasi miehen,  ja alkoi seurata tätä ilman sen kummempaa syytä. Ja siitä alkoi heidän ystävyytensä.

Nykyään Maria odottelee puiston laitamilla joka päivä. Siellä se seistä nököttää ja kuuntelee, milloin miehen skootterin torvi alkaa soida. Sitten mies ja hanhi kävelevät yhdessä puiston halki ja juttelevat päivän kuulumiset.

Kaikki, jotka yrittävät lähestyä miestä, kiivasluontoinen Maria hätistelee pois. Oli sitten kyseessä ihminen, toinen hanhi, koira tai mikä ikinä.

Eikä siinä kaikki, sillä Maria yrittää lähteä miehen mukaan joka päivä. Se liihottaa skootterin vierellä pitkin teitä, kunnes mies saapuu jonnekin, mihin Maria ei hanheutensa takia pääse.

Ystävyyttä yli rajojen.

Evästevalinnat