Eläimet kasvavat hurjaa vauhtia, mikä saattaa joskus jopa vähän harmittaa. Valokuvia selatessa sitä vasta tajuaa, kuinka paljon lemmikki todellisuudessa onkaan kasvanut.

Tässä nähdään 19 koiraa poseeraamassa ihan pikkuisina, ja sitten myöhemmin samassa paikassa aikuisina. On hienoa nähdä, kuinka koirat ovat pysyneet omistajilleen rakkaina, ja kuinka koirien lempipaikat ovat pysyneet samana vuodesta toiseen.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Boredpanda

Valmistaudu näkemään jotain aivan sairaan ihanaa.

Miehen sylissä makaa läjä kissanpentuja, suurin osa jo ihan untenmailla ja vain yksi näyttää olevan vielä hereillä. Kun mies nostaa yhden pennuista ilmaan, alta paljastuu suloinen yllätys.

Harvey-pentu on vielä niin älyttömän pieni, että sen kävelykin on hieman horjuvaa. Tällä videolla Harvey saa puhelun emännältä eikä se kertakaikkiaan pysty käsittämään, mistä ääni tulee ja miten siihen pitäisi vastata. Pennun pää kääntyy ympäri ämpäri, kun se kuulostelee ja hämmästelee. Liian ihana!

Kuvausryhmä oli kuvaamassa tulevaa TV-ohjelmaa Santiagossa sijaitsevalla karjatilalla. Ryhmä kuvasi ja haastatteli taitavaa hevoskuiskaajaa.

Yhden kameramiehen oli kuitenkin vaikeaa keskittyä töihinsä, sillä eräs tilan hevosista härnäsi ja kiusasi miestä. Tuottaja kuvasi kännykällään hevosen ja kameramiehen välisen hauskan tilanteen.

Koira on ihmisen paras ystävä, kaveri, lohduttaja ja kuuntelija. Ei ole väliä, minkä ikäinen ihminen on kyseessä, sillä luottavainen koira ei katso perheenjäsenen ikää.

Tällä videolla pieni vauva ottaa lähempää kontaktia koiran kanssa, joka nostaa jalkansa varovasti lapsen ympärille. Ehkä se enemminkin siirtää jalkaansa lapsen alta pois, mutta tuo halimisote on aika suloinen – varsinkin, kun taustalla soi Frank Sinatra.