Kesä on kivaa aikaa, kun aurinko paistaa ja ulkona on lämmin. Liika on kuitenkin liikaa. Jos muoviset postilaatikot sulaa kasaan, tai auton kojelaudalla voi paistaa keksejä, niin silloin voi todeta ulkona olevan vähän liian kuuma.

Voi vain kuvitella, kuinka kuuma ulkona on ollut näitä kuvia napatessa.

Lähde: lifebuzz.com, acidcow.com

Isä kirjoitti nuorelle tyttärelleen kirjeen. Kirjeessä on elämänohje tulevaisuutta varten, miehiä varten, ihastumista varten. Ehkä ennen kaikkea tyttären omaa itsetuntoa ja omanarvontuntoa varten.

Jokaisen naisen pitäisi lukea tämä.

Lähde

Toinen kissa istuu sohvalla, kun taas ujompi kaveri piileskelee sohvan takana. Kohtaaminen on rauhanomainen ja sovinnollinen. Siinä katsotaan suoraan silmiin ottamatta lähempää kontaktia. Sitten vastapuoli vetäytyy jälleen omalle reviirilleen.

Kesäisin koiria jätetään autoon kauppareissun ajaksi ilman vettä tai kunnon tuuletusta. On myös tärkeää huomioida, että ikkunoiden raolleen jättäminen ei juurikaan auta tilannetta, sillä ilma ei pääse kiertämään tarpeeksi.

Videolla esiintyvä mies päätti tehdä testin istumalla autossa puoli tuntia. Alussa lämpötila oli 35 astetta ja puolen tunnin päästä se oli noussut 45 asteeseen.

Valitettavasti monelle koiralle puoli tuntia ei ole pisin aika, jonka ne autossa joutuvat odottelemaan…

Isä ja poika olivat purjehtimassa. Yhtäkkiä he huomasivat vedessä pienen oravan räpiköimässä viimeisillä voimillaan vedessä. Se yritti uida järven toiselle puolelle, mutta voimat alkoivat olla vähissä. Kun isä ei saanut pelastettua oravaa apuvälineellä, hän päätti hypätä veteen ja käydä hakemassa sen turvaan veneeseen.