19-vuotias Baxter joutui nuorena löytöeläinkotiin, koska se ei saanut rakkautta ja sitä kohdeltiin huonosti. Muutama päivä ennen kuin Baxter olisi lopetettu, se pelastettiin.

Videolla jo 19 vuoden huimaan ikään ehtinyt koira antaa yksinäisille vanhuksille sitä, mitä ei itse nuorena saanut – rakkautta ja läheisyyttä.

Youtubessa nimimerkki ”camelsandfriends” kertoo ottaneensa noin vuosi sitten huostaan orvon kissanpennun. Hänen ystävänsä oli löytänyt pennun pahvilaatikosta eläinkaupan edestä päivänä, jolloin lämpötila läheni 40 astetta.

Kissanpentu sai nimekseen Pancake, ja videolla se ottaa  matsia 2-vuotiaan dobermannin kanssa. Leikki näyttää hellän rajulta. Samaisen tekijän videoista ilmenee, että Pancake sai jäädä taloon ja on nyt dobermannin paras ystävä.

”Sinä huolehdit minusta. Miksi et huolehdi itsestäsi?”

Nämä sanat meidän jokaisen pitäisi pitää mielessämme. Tämä thaimaalainen tupakanvastainen mainos pistää meidän jokaisen miettimään, miksei oma hyvinvointimme ole kaikista tärkeintä.

Videolla kohteina ovat tupakoivat ihmiset, joilta kaksi pientä lasta menevät tupakan kanssa pyytämään tulta. Lapset eivät kuitenkaan sitä saaneet, sillä he olivat monen mielestä liian nuoria tupakoimaan. Aikuiset alkoivat selittämään lapsille miksi ei kannata polttaa, ja miten vaarallista se on. Kysymys kuuluukin, miksi he sitten polttavat?

Tämä sai monen mainoksessa olleista henkilöistä miettimään asiaa, ja toivotaan että tämä mainos saa katsojassakin syvempiä ajatuksia.

Manhattanin kadunkulmista voi löytää helposti pikapitsaravintolan, josta saa heti mukaansa ihan kelpo pitsan dollarilla eli noin 70 sentillä. Tai itse asiassa yleensä dollarilla saa  1/4 osan pitsasta, mutta ei kokonaiselle pitsallekaan paljoa summaa kerry. Tietenkin, jos ruoka on näin halpaa, voi myös epäillä ruoan laatua, joten lihatuotteita kannattaa välttää.

Toinen ääripää on sitten tämä 1000 dollaria maksava kaviaarilettu ranskankermalla, joita ravintolan omistajan mukaan myydään 1-2 kuukaudessa.

Joskus sitä ihan miettii, miksi ihminen menee laitteisiin väkipakolla, joissa tuntee kuolevansa. Mutta ehkä se onkin niin, että niissä tuntee elävänsä. Tässä on 24 hauskaa valokuvaa huvipuistoista.

sharenator.com

funnymadworld.blogspot.com

extremefunnyhumor.com

polyvore.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

listcovery.com

ellentv.com

safe4work.org

ellentv.com

humoropotamia.com

holytaco.com