Kristina Webb on vasta 19-vuotias, mutta hänen työnsä näyttävät siltä kuin niiden tekijä olisi harrastanut piirtämistä pidemmänkin aikaa kuin teinivuodet. Kristina käyttää töissään paljon todellisen elämän esineitä ja asioita, kuten muun muassa ruokaa, kukkien terälehtiä ja kenkiä.

Nämä upeat työt syntyvät niin, että ensin Kristina ottaa kuvan esineestä, skannaa sen ja lisää siihen sitten piirustuksensa.

Lisää infoa: Kristina Webb Art / Colour Me Creative / Amazon / Facebook / Instagram

Via Bored Panda

Tim ja Wendy ovat olleet naimisissa 12 vuotta, ja heidän hiustyylinsä on pysynyt koko ajan muuttumattomana. Tim ei itse asiassa ole tehnyt tukalleen mitään 30 vuoteen, ja Wendykin leikkasi latvojaan viimeksi 90-luvulla. Molempien päässä on siis valtava pehko, joka ylettyy pitkälle alaselkään. Nyt he pääsevät muodonmuutokseen, jonka jälkeen kumpaakaan ei meinaa tunnistaa enää samaksi henkilöksi.

21-vuotias mies istui bussissa, kun yhtäkkiä tuntematon ihminen otti häntä kädestä kiinni.

”Luulin aluksi, että hän pelleili, mutta sen jälkeen ymmärsin, että mies tarvitsi lohtua ja tukea”, kertoo 21-vuotias Godfrey Coutto Huffington Postille.

Godfreystä ja apua tarvinneesta miehestä otettu inhimillnen kuva leviää Facebookissa nopeaa vauhtia.

I didn’t know if u can post this but I would liking to say thank you to the guy who was seating beside a special needs…

Posted by Only In Hamilton on 6. lokakuuta 2015

 

Tämä erityinen tilanne kuvattiin bussissa Ontariossa, Kanadassa, kun Godfrey Coutto oli matkalla töistä kotiin. Aluksi cp-vammainen mies piti nuorukaista vain kädestä, mutta lopulta hän myös nojautui miehen olkapäätä vastaan.

”Mielestäni tilanne oli uskomaton. Joskus täytyy asettaa itsensä toisen asemaan, jotta voi auttaa”, kertoo Godfrey Huffington Postille.

Kun kuva cp-vammaisen Robertin tilanteesta lähti leviämään hänen perheensä kuuli tilanteesta, ja halusi kiittää Godfreytä tarjoamastaan tuesta ja turvasta. Nuorukaisen mukaansa hänen äitinsä on opettanut pienestä pitäen, että muita ihmisiä täytyy auttaa tarpeen tullen.

Via: Omtalat

20-vuotias opiskelija Ashley VanPevenage meni ystävänsä meikkikouluun, sillä tämä halusi näyttää, miten vaikean aknen voi peittää. Meikkitaiteilija julkaisi kuvan aiemmin tänä vuonna Instagram-tilillään.

Vähän ajan kuluttua kuva levisi sosiaalisessa mediassa – erittäin ilkeiden kommenttien kera. ”Voin viettää hänen kanssaan aikaan, kunhan en näe häntä ennen aamukymmentä.” ”Tämän takia nainen kannattaa viedä treffeillä uimaan.”

Ashley kertoi liikkuneensa aiemmin julkisilla paikoilla ilman meikkiä, mutta kun kuva levisi kaikkialle, hän alkoi hävetä itseään. Pian Ashley kuitenkin tajusi, ettei hän ole sellainen ihminen, joka haluaa peittää kasvonsa muiden takia.

Niinpä hän rohkaistui ja julkaisi lyhyen videon nettikiusaajilleen.

Videon avulla hän haluaa auttaa muita, jotka kärsivät huonosta ihosta, ja joutuvat kokemaan kiusaamista tai häpeää sen takia. Tai jotka saavat kuulla tietämättömien ihmisten kommentteja siitä, miten aknea pitäisi hoitaa: ”älä käytä niin paljon meikkiä” tai ”ota aurinkoa kasvoille”. Akne on hormonaalista tai perinnöllistä.

Olet varmasti tottunut siihen, että eläimet tekevät joskus outoja asioita, joille ei ole loogista selitystä. Monet asiat, joita eläimet tekevät eivät merkitse meille mitään, mutta eläimille se saattaa olla keino viestiä eri asioista tai tunnetiloista. Jotkin merkit saattavat myös olla hälyyttäviä ja outojen piirteiden ilmaantuessa niistä tulisi ottaa selvää.

Eläin, joka nojaa päällään seinää vasten, näyttää hassulta. Se voi olla kuitenkin merkki siitä, että sen päässä on kipuja, jotka jokin sairaus aiheuttaa.

Joskus eläimet saattavat käyttäytyä hassusti ja painaa pään seinää vasten.

Eläimen käytös tulisi ottaa vakavasti ja selvittää, mistä on kyse.

Eläimen käytös saattaa viestiä kasvaimesta, myrkytyksestä tai jostakin muusta sairaudesta.

Jos näet jonkin eläimen käyttäytyvän hassusti niin muista, että soitto eläinlääkärille voi pelastaa sen hengen.

Via: Wimp.com