Luonnossa voi törmätä kaikenlaisiin otuksiin, mutta harvemmin kuitenkaan ilvekseen joka on luonteeltaan todella arka eläin. Kahden ilveksen näkeminen samanaikaisesti vastaa todennäköisyydeltään lottovoittoa.

Ed Trist ja hänen perheensä ajoivat syrjäisellä mökkitiellä, kun he huomasivat tiellä kaksi ilvestä. Ilvekset eivät lähteneet juoksemaan karkuun, sillä ne päättivät järjestää perheelle eräänlaisen laulukilpailun.

Tilanne sattui paikallisella Avery Lake järvellä, Kanadassa.

”Se oli todella epätodellinen hetki”, perheenisä toteaa CBC -uutisille.

Perheenisän mukaan ilvesten esitys kesti jopa 10 minuutin ajan.

”Yleensä ilveksen näkee vain vilahdukselta ja sitten se on poissa. Kaksi samanaikaisesti, jotka ääntelivät toisilleen? Todella epätavallista.” 

Katso erikoinen video alapuolelta ja jaa se myös Facebookissa!

Japanin ”Jänis Saari” (Ōkunoshima) sijaitsee Japanin sisämerellä, Takeran kaupungin läheisyydessä. Japanilaiset ovat alkaneet kutsua saarta ”Usagi Jima” -nimellä sen jälkeen, kun jänikset valtasivat sen.

Jäniksiä on yksinkertaisesti valtava määrä ja ne eivät pelkää ihmisiä, jotka saapuvat ruokkimaan niitä. Itse asiassa jänikset ovat oppineet että ne saavat ihmisiltä ruokaa, jonka seurauksena osa ruokkijoista meinaa kirjaimellisesti hukkua niiden alle.

Voit katsoa oheiselta videolta, kun mies ruokkii jäniksiä ja asettuu lopulta maahan makaamaan.

Intialainen katukoira löydettiin maasta vakavasti vammautuneena. Eläin oli aluksi niin huonossa kunnossa että ihmiset luulivat sitä aluksi kiveksi. Koiran nahka ja turkki oli muuttunut kivikovaksi.

Eläin sai kuitenkin nopeasti apua ja se toipui vammoistaan. Eläimen turkki ajettiin pois, sille annettiin ruokaa ja sen turkki pestiin huolellisesti.

Voit katsoa alapuolelta, kuinka upeasti pelastajat hoitivat koiran kuntoon.

Thamaalainen mies joutui painajaismaiseen tilanteeseen, kun hän käynnisti autonsa. Moottoritilasta oli kuulunut erikoista ääntä ja mies luuli auton olevan rikki. Niinpä hän soitti automekaanikon selvittämään mikä oli vialla.

55-vuotiaan, Thaichai Kongnimitin, auton konepellin alta paljastui hirvittävä näky.

Konepellin alla oli kuningaskobra, joka oli valmiina iskemään tunkeilijoiden kimppuun. Kuningaskobrat voivat kasvaa jopa muutaman metrin pituisiksi ja niiden purema on hengenvaarallinen.

Voit katsoa ohikulkijan kuvaaman videon alapuolelta.

Äidinrakkaus on voima, jonka murtaminen on mahdotonta. Äidit (ja tietenkin myös isät) suojelevat lapsiaan viimeiseen saakka – myös eläinkunnassa nähdään samankaltaista huolenpitoa ja rakkautta.

Miyu -niminen kissaemo oli synnyttänyt pentunsa, jotka olivat vielä täysin riippuvaisia emostaan. Kissanpennut ovat videolla vielä sokeita, sillä niiden silmät aukeavat reilu viikko syntymän jälkeen. Siihen asti emo pysyy tiukasti kiinni pennuissaan ja juttelee niille hellyttävään sävyyn.

Kissanpennut saavat emonsa äänestä tukea ja turvaa – ääni auttaa niitä myös suunnistamaan suuren ja pörröisen emonsa luokse.

Voit katsoa suloisen videon alapuolelta!

Evästevalinnat