Lapset ovat ennakkoluulottomia ja he uskaltavat ilmaista itseään huomattavasti paremmin kuin moni aikuinen. Tämä johtuu luultavasti pitkälti siitä, että lapset eivät ole kokeneet vastoinkäymisiä ja he eivät tämän vuoksi osaa pelätä epäonnistumisia tai itsensä nolaamista — meillä aikuisilla on paljon opittavaa tällä osa-alueella.

Tämä tanskalaispoika on kuitenkin poikkeuksellisen lahjakas tapaus, sillä hän tanssii huomattavasti paremmin kuin minä. Pojan nimi on William Stokkenbroe ja tällä videolla nän tanssii Paso doblea, joka on poikkeuksellisen vauhdikas tanssilaji.

Tätä videota on katsottu yli 33 miljoonaa kertaa, enkä lainkaan ihmettele miksi. Esitys on yksinkertaisesti upea!

Kauniisti laulavat lapset muistuttavat mielestäni suuresti enkeleitä — tämä on toki vain vertauskuvallinen sanonta. Irlannissa, Killard House -koulussa opiskelevalla tytöllä on todella kaunis lauluääni.

10-vuotiaan tytön nimi on Kaylee Rodgers. Hän on ollut syntymästään saakka autistinen, lisäksi lääkärit totesivat, että tytöllä on myös ADHD. Tyttö näkee maailman todella erilaisena kuin me muut, mutta hän ei anna sen häiritä lainkaan.

Kayleen erityisosaamiseen kuuluu ehdottomasti laulaminen. Voit katsoa alla olevasta videosta, kun hän laulaa Leonard Cohenin “Hallelujah” -kappaleen.

Tanssiminen on laji, joka yhdistää ihmisiä ympäri maailmaa. Kaikki ihmiset osaavat tanssia, kunhan he uskaltavat heittäytyä rytmin syövereihin.

Ulkonäkö saattaa pettää, sillä harva uskoisi, että nämä poliisit osaavat tanssia — ainakaan HipHoppia.

Poliisit tunnetaan nimellä “HipHopCops” ja he esiintyvät vapaa-ajallaan useissa eri paikoissa. On hienoa nähdä, kuinka poliisit ovat mukana tavanomaisesti nuorison suosimassa tanssilajissa.

Katso iloinen ja taidokas esitys alapuolelta ja jaa se ystävillesi!

Musiikki on asia, joka yhdistää ihmisiä eri puolilta maailmaa. Ei olekaan ihme, että muistokonsertit ovat todella yleisiä — sillä joskus musiikilla pystyy kuvastamaan tilanteita huomattavasti paremmin kuin esimerkiksi sanoilla.

Kitaraa soittava mies oli päättänyt järjestää pihalleen ilmaiskonsertin. Hänellä ei vielä ole lainkaan faneja, mutta tilanne saattaa muuttua pian, sillä hänestä kuvattu video leviää tällä hetkellä netissä. Paikallis radiokanavat ovat yrittäneet tavoittaa miehen haastattelua varten.

Kuka tietää, ehkä uusi tähti on jo syntynyt?

Ranskasta kotoisin oleva Karine Gombeau, oli lomamatkalla New Yorkissa. Matkan aikana tapahtui kuitenkin jotain, minkä nainen tulee varmasti muistamaan ikuisesti. Kaikki alkoi tilanteesta, jossa hän tarjoutui auttamaan koditonta miestä.

nypost

Karine oli perheensä kanssa kävelyllä, kun huomio kiinnittyi roskista tonkivaan mieheen. Karinen mielestä näky oli surullinen, jonka seurauksena hän päätti antaa ravintolasta ostamansa pizzan lopun miehelle.

nypost

Mies ihmettele aluksi, mitä pussin sisällä oli. Koditon mies puhui englantia ja Karine ranskaa, joten he eivät oikein ymmärtäneet toisiaan.

Mies oli kuitenkin kiittänyt Karinea sydämensä pohjasta.

Kaksi päivää myöhemmin, hotellin henkilökunta näytti hänelle lehdessä olevaa kuvaa. Kuvassa oli Karine “kodittoman miehen” vieressä ja mies olikin valeasuun pukeutunut Richard Gere!

nypost

Karine oli mennyt keskelle “Time out of mind” –elokuvan kuvauksiin, jonka pääosaa näytteli Richard Gere.

Tämä ei kuitenkaan tee naisen eleestä yhtään sen huonompaa — jaa artikkeli, mikäli toivot, että vähäosaisia autettaisiin enemmän!