Listasimme 20 asiaa, joita naiset eivät halua miesten tekevän sängyssä. Tässä on nyt vastaavanlainen juttu, mutta roolit ovat toisinpäin. Elikkäs miehet ovat kertoneet, minkä asioiden he haluaisivat olevan toisin. Tässä siis 20 vinkkivitosta jokaiselle misukalle.
seksi

1.

”Nainen ei tee aloitetta vaan odottaa, että mies hoitaa homman joka kerta.”

Ei ole reilua tämä eikä kivaa eikä mitään muutakaan. Jos himotuttaa, niin kerro ja näytä.

2.

”Nainen mietiskelee, miltä näyttää sängyssä.”

Se on turhaa. Kaikilla naisilla on selluliittiä ja muhkuroita ja pahkuroita ja karvoja ja luomia ja peräpukamia ja ryppyjä ja kraatterin jälkiä kehossa. Ihan niin kuin miehilläkin.

2

3.

”Nainen olettaa, että seksi ei merkitse miehelle niin paljon tunnetasolla kuin naiselle.”

Että siis mies haluaa mieluiten vain satunnaista ja randomia seksiä eikä välitä kenen kanssa sitä harrastaa. Ei kannata tehdä olettamuksia ja tulkintoja, se on epäreilua.

4.

”Olettamus siitä, että mies on aina ja heti valmis seksiin.”

Kukaan ei ole kone. Dildo on kone. Eikä sekään aina toimi. Joten älä olettele mitään äläkä loukkaannu, jos toinen ei jaksa tai halua just nyt.

5.

”Ei avusteta miestä mitenkään eikä kerrota, että mistä tykätään ja mistä ei.”

Ja sitten valitetaan kavereille, ettei se löytänyt klitorista. Täytyy muistaa, että jokainen nainen laukeaa vähän eri kikoilla: toiset yhdynnässä, toiset suuseksillä, toiset sormettamalla, toiset vibralla ja toiset kesäkurpitsalla tai millä ikinä. Ja miehet eivät voi sitä tietää telepaattisesta.

6.

”Jos mies ehdottaa jotain uutta, nainen hermostuu siitä tai loukkaantuu.”

Missään tilanteessa ei ole hyvä, että pitää pelätä toisen suuttuvan. Tämä johtaa lopulta siihen, ettei toinen uskalla enää avautua fantasioistaan. Jos alkaa jännittää, pyydä miettimisaikaa.

6

7.

”Nainen makaa sängyllä kuin kuolemaa tekevä kala kuivalla maalla.”

Sanomattakin selvää, että vähän ryhtiä ja rohkeutta siihen hommaan. Ei kukaan halua harrastaa seksiä silityslaudan kanssa. No ehkä joku, mutta ei suurin osa.

8.

”Nainen ei tunne omaa kehoaan eikä ymmärrä seksuaalisuuttaan.”

Jos on epävarma, kannattaa sanoa, että hei mä vasta itsekin tutustun itseeni tai että tutustutaan yhdessä. Itsensä kanssa kannattaa leikkiä niin paljon kuin keho kestää, koska siinä oppii paljon.

9.

”Sormi sujahtaa peräreikään ihan yllättäen ja pyytämättä.”

Peräreikäalueelle pikku hiljaa ja varovasti ja sitten äkkiä pois, jos toinen vetää pakarat säppiin.

10.

”Nainen on kateellinen muille naisille ja on siitä syystä epävarma.”

Kannattaa kääntää kateellisuus-ajattelu siihen, mitä kaikkea mieletöntä voi oppia toiselta ihmiseltä, vaikka se toinen olisikin tosi seksikäs ja rempseä misukka.

11.

”Nainen pelkää eroottisuutta ja kuvittelee, että se tekee hänestä jotenkin halvan.”

Saa olla seksikäs ja himokas ja pukeutua härskeihin pitsiasuihin ja puhua tuhmia. Se on tosi ok.

4

12.

”Nainen ei varoita, että alapäästä valuu epämääräistä ja oudonväristä töhkää.”

Kannattaa vaan sanoa suoraan, että hei mulla on shokkivagina. Siellä on tällä hetkellä menossa hiiva, kuppa, tippuri ja rabies. Että vieläkö haluat?

13.

”Kiirehtiminen.”

Kun rauhoittuu ja keskittyy oikein kunnolla hetkeen ja omaan ja toisen nautintoon, niin ei tule sellaista oloa, että tässä pitäisi nyt äkkiä hoitaa homma kotiin, koska kohta alkaa Salkkarit.

14.

”Nainen huutaa liian kovaa.”

Sillä saattaa olla hyvinkin päinvastaiset seuraukset kuin mitä nainen toivoo. Eli mies ei nauti enemmän vaan järkyttyy ja karkaa ikkunan läpi, joka on jo itse asiassa mennyt rikki huutamisesta.

15.

”Raapii kynsillä selän verille.”

Se on ihan seksikkään näköistä elokuvissa, mutta ehkä joku raja kuitenkin todellisuudessa. Ei ole tarkoitus jättää veristä viivakoodia kehenkään.

16.

”Liian kovakourainen.”

Jos miehen kasvot alkavat sinertää kesken hyväilyn tai sängystä löytyy aktin jälkeen irtonainen penis, kannattaa ensi kerralla olla vähän hellempi.

17.

”Ei ota suihin.”

Se on oikeestikin aika kivaa, kun vähän harjoittelee ja opettelee ja tekee sen omassa tahdissa. On myös aika epäreilua vaatia toiselta suuseksiä, jos ei itse anna.

5

18.

”Esittää liikaa kysymyksiä. Onks tää hyvä? Entäs tää? Mites tää? Voinko mä tehdä näin?”

Puhuminen on aina hyvä, mutta monet jipot ja kikat voi oppia myöhemminkin, silleen pikku hiljaa. Kaikkea ei tarvitse tietää heti.

19.

”Hampaat.”

Ei.

20.

”Alapäässä kasvaa Alaskan kokoinen puutarha.”

Toiset toki tykkää karvoituksesta, mutta suurin osa ei halua syödä iltapalaksi häpykarvakeittoa. Mieti, että itse etsisit penistä järjettömän sankan sademetsän keskeltä.

3

Kuvat: Fotolia

Tämä italialainen taiteilija viihdyttää ihmisiä Rooman kaduilla maalaustaidoillaan. Hän suihkuttaa maalia kaikissa sateenkaaren väreissä valkoiselle paperille. Ihmiset kerääntyvät ympärille jännittyneinä katsomaan, mikä on lopputulos. Pitkän tovin näyttää siltä, ettei kuvasta saa mitään selvää eikä siitä voi syntyä mitään järkevää. Mutta malttakaapas!

Pieni poika jää kiinni varastettuaan kaupasta kipulääkkeitä sairaalle äidilleen. Kauppias on erittäin vihainen ja ajaa pojan ulos. Viereisen ravintolan omistaja rientää paikalle ja antaa kauppiaalle rahat lääkkeisiin. Poika kiirehtii juosten pois mukanaan lääkkeet sekä pussillinen keittoa, jonka ravintolan omistaja on antanut hänelle.

30 vuotta myöhemmin tämä ystävällinen ravintolan pitäjä kaatuu yllättäen maahan ja lyö päänsä. Hän joutuu sairaalaan. Sairaalakulut ovat niin suuret, että ravintola on pakko sulkea ja myydä. Miehen tytär on voimaton. Mutta sitten tapahtuu jotain odottamatonta – kaikki lääkärikulut on maksettu. He eivät olekaan sairaalalle mitään velkaa. Hyväntekijä paljastuu. Tuo pieni poika, jolle ravintolan pitäjä aikoinaan maksoi lääkkeet, on nyt tuon kyseisen sairaalan lääkäri.

Tämä koskettava kolmen minuutin videopätkä on thaimaalaisen kännykkäyhtiön erittäin onnistunut mainos, jonka mottona on ”Antaminen on parasta kommunikaatiota”.

Annetaan hyvän kiertää.

Ei soittimia. Ei musiikkia nauhalta. Vain miehet, heidän upeat äänensä ja vähän rummutusta keholla ja mukeilla.

Fusion-yhtye tuli tutuksi Israelin The X Factor -ohjelmasta. Nuoret miehet valloittivat jokaisen sydämen heidän uskomattomalla lahjakkuudellaan.

Tässä kulminoituu jälleen se, mitä tarkoittaa suomalainen sisu.

Nuori suomalainen mies Juuso Tilaéus ylitti itsensä sekä Suomenlahden, mitä huikeimmalla tavalla. Hän leijalautaili 80 km aallokkoisella merellä kuin tuulispää ja teki samalla maailmanennätyksen. Siihen kului aikaa 120 minuuttia ja 28 sekuntia. Lopputuloksena rannalla nähdään jalkakrampeista kärsivä, mutta onnellinen mies!

Tämä oli siitäkin syystä mieletön suoritus, sillä edellinen Suomenlahden ylittänyt kaveri leijalautaili saman matkan kolmessa tunnissa. Joten Juuso surffaili reippaasti nopeammin. Mieletöntä!

Yhteistyössä DNA:n kanssa