Ravintololoilla ja baareilla on monia keinoja, joilla ne pystyvät jäämään ihmisten mieleen. Yksi tapa on tehdä persoonallinen sisustus, jonka avulla ihmiset kertovat paikasta myös kavereilleen.

Nämä ravintolat ja baarit ovat keksineet wc-tilojen oviin hauskoja kylttejä, jotka naurattavat asiakkaita. Joiden kylttien kohdalla joutuu kuitenkin hetken miettimään, että kummasta ovesta kuuluu astua sisään.

1.

20

2.

19

3.

18

4.

17

5.

16

6.

15

7.

14

8.

13

9.

12

10.

11

11.

10

12.

9

13.

8

14.

7

15.

6

16.

5

17.

4

18.

3

19.

2

20.

1

James Friedman on mestari kuvien muokkaamisessa ja tekeekin sitä mielellään muiden ihmisten kuville. Hän tosin tekee aivan kuin asiakas pyytää, eli ottaa muokkauspyynnön kirjaimellisesti. Lopputulokset ovat taatusti naurettavia, sillä ihmiset eivät ole osanneet odottaa tällaisia kuvia.

Kun Thomas Harold Watsonin rakastettu puutarhatonttu varastettiin, hän ei varmasti arvannut, minkä kiusoittelun kohteeksi tulee vielä joutumaan.

Rosvot nimesivät tontun Gnorman Watsoniksi ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa valokuvia sen seikkailuista kapakoissa.

A full beakfast is essential for a day of adventuring 🙂

Julkaissut Gnorman Watson 22. maaliskuuta 2016

 

Gnorman lähettelee Thomasille viestejä kotiovelle.

Right, so somebody has stolen my gnome, made it a Facebook account, started posting photos of it in pubs then decided to…

Julkaissut Thomas Harold Watson 20. maaliskuuta 2016

 

Tontun viestissä lukee: “Hyvästit eivät ole ikuisesti. Hyvästit eivät ole loppu. Ne vain tarkoittavat, että minä kaipaan sinua kunnes taas tapaamme jälleen!”

Thomas sanoo: “Okei, joku on siis varastanut tonttuni, tehnyt sille Facebook-tilin, julkaisee siitä kuvia pubeissa ja sitten lähettää minulle yksityisviestejä, joissa se polttaa tupakkaa… Ja nyt tämä karmiva kirje tuli postilaatikkooni… Tämä on hauskaa, mutta pyydän, palauttakaa se [tonttu] pian yhtenä kappaleena takaisin!”

Onneksi Gnorman vaikuttaa onnelliselta!

Good night Tom,Hope you sleep well!Your G

Julkaissut Gnorman Watson21. maaliskuuta 2016

Lähde: Metro

Nimet perustuvat erilaisiin vanhoihin askareisiin ja uskomuksiin, ja useissa on alkusointu, joka on miellyttänyt vanhan kansan kielenpäitä. Itse sana pääsiäinen on johdos verbistä päästä. Pääsiäinen on merkinnyt paaston ajan päättymistä eli paastosta pääsemistä.

 

 

Palmusunnuntai aloittaa pääsiäisviikon. Nimitys tulee Raamatun kertomuksesta, jossa Jeesus ratsasti Jerusalemiin ja hänet otettiin vastaan laskemalla tielle vaatteita ja palmunlehtiä. Meillä pohjoisessa tervehtiminen toteutetaan palmunlehtien sijaan pajunvitsoilla.

Malkamaanantain aiheena on kärsivä Jeesus Kristus. Malka tarkoittaa kuusiseivästä ja viittaa siihen, että Jeesuksesta puhuttiin pisteliäästi eli malkattiin. Eri alueilla on ollut käytössä myös muunmuassa matti-, maku- tai maitomaanantai.

Tikkutiistaina vuoltiin sytykkeitä. Silloin vuollut sytykkeet olivat aivan erityisen onnekkaita.

Karjalle laitettiin kellot kaulaan kellokeskiviikkona.

 

 

Kiirastorstaina muistellaan ehdollisen asettamista. Koska Jeesus pesi tuona päivänä opetuslastensa jalat, puhdistautuminen kuuluu olennaisesti päivään. Kiira tuleekin ruotsinkielisestä sanasta skära eli puhdistaa.

Pääsiäisviikon perjantai on pitkä yleisesti vain Pohjoismaissa. Pitkäperjantai on käännöslaina ruotsista: långfredag. Silloin muistellaan Jeesuksen ristiinnaulitsemista ja kuolemaa.

Talven aikana kehrätyt langat pestiin ja värjättiin lankalauantaina.

Sunnuntai ja maanantai ovatkin sitten varsinaisia pääsiäispäiviä, jolloin kristinuskon mukaan juhlistetaan Jeesuksen ylösnousua.

Lähde: Helsingin kaupunginkirjasto, Kysy.fi

Face swap on kasvattanut suosiotaan räjähdysmäisesti. Siinä kahden ihmisen kasvot vaihtavat paikkaa ja siitä syntyvät kuvat ovat yleensä hillittömän hauskoja. Tällä videolla mies on muokannut kasvonsa vauvalle ja hän esittää krapulaista. Lopputulos saa nauramaan, sillä se on niin epätodellisen huvittava.