Kun Christian Ramos alkaa puristella hammastahnatuubia, ei heti ensimmäisenä uskoisi, että tuloksena syntyy maalaus. Ja vieläpä todella hieno sellainen.

Tällainen henkilökuva ei synny ihan helposti. Ensinnäkin siihen tarvitaan 20 tuubia hammastahnaa ja 200 tuntia työtä. Toisekseen, tahna muuttuu tahmeaksi ja kuivuu nopeasti, joten sen kanssa saa toimia vikkelästi. Kolmannekseen, tahnan voimakas haju porautuuu aika voimaakkaasti sieraimiin 10 tunnin työpäivän aikana.

Mutta ei siinä mitään, tulokset puhukoon puolestaan.

160-kiloisen valtavan leijonan BoneDiggerin paras ystävä Milo tekee tälle joka päivä huolellisen hampaiden tarkistuksen ja pesun. Milo on kuitenkin suhteellisen pieni verrattuna leijonaan, sillä se on 7-vuotias mäyräkoira. Ja tosi rohkea sellainen.

Ystävykset elävät Oklahomassa eläintarhassa, ja ne ovat erottamattomat.

Hampaat kuntoon!

BoneDigger kiittää Miloa.

Muutkin rohkeat mäyräkoirat uskaltavat tulla aika lähellä.

Mutta on vain yksi…

… joka pääsee ihan viereen.

Kuvat: Youtube-video

Tässä vielä ystävykset pesuhommissa:

Oscar-kissa asuu vanhainkodissa Rhode Islandilla Yhdysvalloissa. Oscar ei ole mitenkään erityisen sosiaalinen kissa, mutta se tietää, milloin sen läsnäoloa tarvitaan. Oscar nimittäin aistii, milloin on jonkun aika lähteä toiseen maailmaan. Silloin kissa menee tämän henkilön huoneeseen ja on siellä tukena ja seurana ihan viimeiseen hengenvetoon asti. Oscar antaa saattohoitoa.

Ei ole kauaa siitä, kun kamerassa oli 24 kuvan rulla, ja se piti räpsiä täyteen ennen kuin näki tulokset. Harva nykyään enää teetättää valokuvia, harva nuori ainakaan.

Tähän videolle on koottu 10 valokuvaa, joita ei ole osattu selittää. Aina näitä katsoessa miettii, että ovatko ne aitoja vai eivät, ja haluaako ihminen väkisin yrittää etsiä jotain yliluonnollista vai onko sellaista todella olemassa.

Ihana isä halusi yllättää pienen 5-vuotiaan poikansa, joka taistelee neljännen asteen aivosyöpää vastaan. Pojalla oli syntymäpäivä, joten Hämähäkkimieheksi pukeutunut isä hyppäsi katolta kuistille ja pyysi saada liittyä juhliin mukaan. Poikaa vähän jännitti, mutta Hämähäkkimies sai silti halin ja kutsun sisälle.

Jokainen isä tekisi näin surullisessa tilanteessa mitä vaan tehdäkseen pienen rakkaansa viimeisistä vuosista jännittävää seikkailua.