Tilanne alkaa käydä äärimmäisen eriskummalliseksi, kun yhtäkkiä huomaa ylimääräisen silmäparin tuijottavan sohvan takaa. Tai kulman takaa. Tai ikkunasta. Tai ovenraosta. Onneksi kyse on tässä tapauksessa kuitenkin vain koirista, joten voi olettaa, että hyvin suurella todennäköisyydellä, ne eivät pelottele tahallaan… Vai?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Tällä videolla kulminoituu täydellisesti se, mitä kissanomistajat tekevät rakkaiden lemmikkiensä takia ja miten kissat suhtautuvat siihen.

Mies on rakentanut ulko-oveensa luukun Philo-kissaansa varten, jotta tämä pääsisi siitä helposti sisälle. Kun kissa saa vihdoin kokeilla uutta luukkuaan, sitä ei voisi vähempää kiinnostaa tunkeutua siitä sisälle. On nimittäin olemassa toinenkin tapa…

Tässä jälleen yksi ihana hyvän mielen video.

Mikään ei tämän pikku taaperon elämässä ole vielä toistaiseksi ollut yhtä jännittävää ja siistiä kuin kissan näkeminen. Äiti nostaa eläimen syliinsä ja tuo sen lapsen luokse. Unipussissaan pötköttävä vauva ei meinaa pysyä paikallaan, kun hän näkee ihanan lemmikkinsä. Kissa osaa käyttäytyä tosi coolisti idolinsa läheisyydessä.

Nyt on aika laittaa sydämiä riviin. Maailman söpöin piikikäs asia on nimittäin löytynyt. Se on pieni ystävällinen Darcy-siili, joka kerää awww-huokailuja ja satojatuhansia seuraajia Instagram-kuvapalvelussa.

Darcy poseeraa milloin kämmenellä, milloin kupissa. Välillä Darcy ottaa voimaunet ja välillä tutkii maailmaa. Joskus myös täytyy käpertyä kerälle pötköttämään. Jos tämä pienen pieni taapertaja ei sulata sydämiä, niin ei sitten mikään.

Kauniita unia kaikille!

Lakota-koira on rodultaan pörröinen alaskanmalamuutti. Se on keksinyt hellyyttävän tavan tervehtiä isäntäänsä Jack Pitzer joka ilta, kun tämä tulee töistä kotiin. Mies istahtaa sohvalle ja Lakota hyppää viereen. Sen sijaan, että se alkaisi riehua innosta mielin määrin, koira painaa päänsä Jackin rintaa vasten. Liian suloista!