Maailmassa on satumaisen kauniita paikkoja. Tämän väitteen varmistaa todeksi viimeistään nämä kuvat. Vaikka ihminen tekeekin rakennelmia luontoon, ei se aina tarkoita luonnon tuhoamista tai maiseman pilaamista. Nämä sillat eivät pilaa kaunista näkymää, vaan päinvastoin ehkä jopa korostavat sitä.

Näihin paikkoihin olisi upeaa päästä itse käymään.

1. Saksa

2. Bulgaria

3. Kiina

4. Kreikka

5. Luxemburg

6. Yhdysvallat

7. Sveitsi

8. Espanja

9. Skotlanti

10. Japani

11. Skotlanti

12. Bosnia-Hertsegovina

13. Skotlanti

14. Italia

15. Yhdysvallat

16. Kreikka

17. Yhdysvallat

18. Australia

19. Puola

20. Saksa

Lähde: Fotolia

Tämän parempaa sadepäivän taidetta tuskin onkaan, sillä kun taivaalta ropisee vettä, porukka tuijottaa maahan.

Taiteilija Peregrine Chuch maalaa Seattlen kadun pintoja vettä hylkivällä läpinäkyvällä aineella. Maalattu alue jää siis sateella kuivaksi. Idea näissä hauskoissa töissä on saada ihmiset hymyilemään vähän synkemmälläkin säällä, sillä yksikin hymy voi pelastaa jonkun toisen päivän.

Videolla Peregrine näyttää, miten kuvat syntyvät.

Lähde: Rainworks! / Facebook

Via This Is Colossal

Keskellä juhlasalia on iso esiintymistila ja yleisö on paikallaan. Kukaan ei tiedä, mitä tuleman pitää. Juontaja pyytää lavalle illan ohjelmanumeron ja ovensuusta köpöttelee kaksi vanhusta. Mutta kun musiikki alkaa soida, tämä kaksikko pistää tuulemaan ihan kunnolla ja vetää hulvattoman koreografian. Esiintyjät ovat pariskunta, 70-vuotias Pete ja 50-vuotias Beulah Mae.

Tämä on suloisin keksintö vähään aikaan: Kukkaruukku, jonka päällä on pieni sadepilvi. Kasteluvesi valuu tipotellen pilven läpi kasvin päälle, ja se näyttää niin rauhoittavalta, että kasveja voisi tuijotella pitkänkin tovin.

Tämän ihanan idean takana on korealainen suunnittelija Jeong Seungbin ja tuotteita voi tilata Amazonin verkkokaupausta.

Lähde: Amazon.com / Dailylife Lab Facebook

Nainen ei ollut uskoa silmiään, kun hän löysi pihaltaan koiraemon ja sen neljä poikasta. Ne asuivat talon rakenteiden alla, ilman minkäänlaista ruokaa tai vettä. Kurjien olosuhteiden lisäksi ulkona oli todella kylmä. Nainen otti koirat välittömästi kotiinsa lämpimään.

Nainen soitti eläinsuojeluyhdistykseen tekemästään löydöstä. Henkilökunta kehoitti naista viemään koirat eläinlääkärin vastaanotolle. Eläinlääkärillä kaikki pennut todettiin terveiksi, mutta emon kunto oli heikko ravinnonpuutteen ja kaiken stressaamisen vuoksi. Kun emokoira tiesi pentujen olevan vihdoin turvassa, se uskalsi vihdoin nukahtaa. Se nukkui lähes kaksi vuorokautta.

Loppujenlopuksi kaikki kääntyi parhain päin. Emokoira toipui, ja se sai rakastavan kodin eräästä perheestä. Sen lisäksi jokainen pentu sai hyvän kodin itselleen. Yksi pennuista meni naiselle, joka pelasti koirat pihaltaan. Hän sai uuden parhaan ystävän.

Täältä nainen löysi koirat. Talon rakenteiden alla oli todella viileää.

 width=

Emokoira oli todella uupunut kaiken koetuksen jälkeen.

Pennut olivat onneksi täysin kunnossa – ne sulatti jokaisen sydämen täysin.

Nainen, joka pelasti koirat, adoptoi yhden pennun itselleen. Sen nimeksi tuli Vackor.

Koira kasvoi silmissä…

… ja pian pieni pentu oli kasvanut aikuisen koiran mittoihin!

 width=

Vackor on utelias…

… leikkisä…

… ja ihanan hassu veijari…

… jolla on nyt hyvä koti ja huoltapitävä omistaja.

Lähde: Tumblr