Koirat ovat erityisen söpöjä syntyessään, sillä niillä on pehmeä turkki, leikkisä luonne ja iloinen asenne elämään. Nämä pitbullien poikaset ovat vain muutamien kuukausien ikäisiä ja ne elävät onnellista elämää eripuolilla maailmaa.

20.

Lähde: dzinelvrslc

19.

Lähde: realhorrorshoww

18.

Lähde: kingston_rey_photography

17.

Lähde: pawnation.com

16.

Lähde: delina

15.

Lähde: coolchaser.com

14.

Lähde: chmurkahawaiialohimauie

13.

Lähde: madness-isgenius

12.

Lähde: luckydogrescueblog.blogspot.com

11.

Lähde: onpuppies.com

10.

Lähde: imgur.com

9.

Lähde: julieanna

8.

Lähde: flickr.com

7.

Lähde: kingston_rey_photography

6.

Lähde: istolethespaceshuttle

5.

Lähde: yorkiemaltese408

4.

Lähde: celebbest.com

3.

Lähde: craftytails.wordpress.com

2.

Lähde: stephareno

1.

Lähde: mwampler


Nebraskassa tapahtui törkeä poliisin suorittama rikos. 18 kuukauden ikäinen ”Bos” niminen Rottweiler ammuttiin julmasti, sillä poliisi väitti koiran olleen uhka ihmisille. Valvontakamerat kuitenkin todistavat aivan toista: Bos oli istunut ja leikkinyt omalla pihallaan, kunnes paikalle tullut vihainen poliisi päätti purkaa raivoaan ampumalla koiran. Koiraa ammuttiin 4 kertaa ja lopulta eläin kaatuu maahan kuolleena. Poliisi Huffman on ollut aiemmin syytettynä aseistamattoman ihmisen taposta, joka oli miehen mukaan ollut myös uhka ympärillä oleville ihmisille. Nyt Bos koiran omistaja aikoo levittää videota ihmisille ja viedä poliisin vastuuseen törkeästä eläimen taposta ja rääkkäyksestä. Videon lopussa poliisi yrittää peittää jälkensä parhaansa mukaan pesemällä pois veren maasta ja raahamalla koiran nurmikolle.

Tämä poliisi on pakko laittaa vastuuseen teostaan, joten auta koiran omistajaa jakamalla video kavereillesi!


Pieni norsunpoikanen oli Afrikassa tippunut mutakuoppaan, eikä se päässyt ylös äidin tai omin avuin. Ohi menneet ihmiset päättivät auttaa norsunpoikasta ja he saivat vedettyä sen ylös köysien avulla. Äitinorsu oli kuitenkin jo lähtenyt paikalta, mutta onneksi se ei ollut kerennyt kävelemään kovin kauas. Lopussa äidin ja lapsen kohtaaminen on todella hellyyttävä ja koskettava. Jos et jaksa katsoa koko videota, niin suosittelemme hieman yli puoleenväliin.


charlitabonita10 niminen käyttäjä oli päättänyt tehdä hauskan videon, jossa koira tekee normaalisti ihmisen suorittamia arkisia asioita. Video lisättiin 3 päivää sitten ja se on jo nyt saanut reilusti yli satatuhatta katsojaa. Luvassa on muun muassa hampaiden pesua, pukemista ja puhelimessa puhumista.


Kissanpennulle oli juuri kehittynyt saalistusvietti, jonka ensimmäiseksi uhriksi joutui itse omistaja. Kissa vaanii peiton alla olevaa miestä ja sen nostaessa päätä kissa hyökkää ilman armoa.