Suunnittelu ja muoti ovat olleet Kobi Leville intohimo lapsuudesta asti. Hän varttui Tel Avivissa, Israelissa, jossa hän suunnitteli myös ensimmäiset kenkänsä lukio aikanaan. Tuolloin kengät valmistettiin vain pahvia materiaalina käyttäen.

Intohimoaan seuraten ja haaveitaan toteuttaen Kobi valmistui Jerusalemin taiteellisen suunnittelun koulusta vuonna 2001. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kenkäsuunnittelun freelancerina, minkä aikana hän oppi paljon yrityksen pyörittämisestä ja kehittyi työssään.

Kobin ainutlaatuisen tyylin, luovan muotoilun ja omaperäisen ideoinnin vuoksi hän päätti tehdä oman kenkämalliston. Hän laittoi suunnittelemistaan kengistä kuvia blogiinsa, jonka seurauksena Kobin sähköposti täyttyi kysymyksistä ja ostotarjouksista. Tuhannet ihmiset ympäri maailmaa olivat halukkaita ostamaan Kobin kenkäluomuksia. Tämä äkkinäinen suosio keräsi myös tunnetun julkkiksen Lady Gagan haluamaan itselleen kauniit ja uniikit kengät, jotka nähdään muun muassa naisen ”Born This Way” musiikkivideolla.

Yhdessä yössä kenkäjulkkikseksi noussut ja maailmanlaajuista huomiota saanut Kobi Levi päätti avata oman nettikaupan, mihin hän laittoi alkuperäisiä kenkämallejaan myyntiin. Omassa studiossaan hän kehittää ja valmistaa kenkiä, jotka ovat jokainen valmistettu käsin laadukkaasta sekä kestävästä materiaalista.

Ohessa muutamia luomuksia Kobi Levin mallistosta.

Write

 

Violin

Baseball

Stork

Flamingo

Ostrich

Sling-Shot

Rooster Black

Slide

Market Trolley

Tongue

Dog

Elephant

Baseball Cap

Orca

Shark

Swan

Mallard Duck

Miao

Banana

Coffee – Porcelain

Chewing Gum

Kobi Levin kotisivu: http://kobilevidesign.com

Miehen luomuksia voi seurata myös Facebookista 

Apinat ovat tyypillisesti kaikkiruokaisia sekasyöjiä, mutta tämän kaverin mielestä kuivuneet lehdet olivat suurta herkkua.

Videolla esiintyvä apina halusi ihmiseltä auttavan käden kuivuneitten lehtien murskaamiseen. Pieni ja kesy apina otti ihmisen kädestä kiinni, laittoi siihen lehtiä ja ohjasi käden nyrkkiin, jolloin lehdet murskautuivat nyrkin sisällä. Apina otti parhaimmat palat itsellensä talteen, ja huonot lehdet se heitti pois.

Halloween lähestyy kovaa vauhtia. Sitähän juhlitaan tunnetusti viimeinen päivä lokakuuta. Meikkitaiteilija Eva Senín Pernas on myös valmiina halloweeniin, ja hän teki muutaman upean huulimeikin juhlaan sopivaksi.

Huulilta löytyy kaikkea hämähäkeistä timantteihin, jotka saavat varmasti jokaisen pään kääntymään.

Lähde: Facebook

 

Se on välillä kyllä ihan hyvä jutella itsensä kanssa, varsinkin pöntöllä istuessa, koska siellä on yleisesti ottaen itsekseen. Tämä kolmevuotias pikku kaveri miettii, mitä kaikkea tulikaan syötyä ja että kyllä nyt tulee niin iso jööti, ettei pönttökään sitä kestä.

Voi vaan kuvitella, miten jännä on istua tuolla suljetun oven takana ja miettiä, että kohta alkaa pöntön vesi hipoa pakaroita. Rohkea poika siis! Äitilläkin varsin jännää oven takana.

Ensin vähän historiaa tähän.

Pin-up-kuvat syntyivät 1800-luvulla, kun printtimedian myynti nousi tähtilukemiin. Kilpailu markkinoilla koveni, jolloin lukijoiden huomio piti saada kiinnitettyä hinnalla millä hyvänsä. Kuvat naisista sopivat tähän saumaan erinomaisesti. Pin-up-nimitys tulee siitä, että kuvan saattoi kiinnittää nastoilla (pin) seinälle.

Vielä 1800-luvulla nuori hehkeä pin-up-nainen esitettiin ylevässä valossa, vaatteet päällä. Mutta mitä enemmän kilpailu kasvoi, sitä vähemmän naisilla oli yllään. Nyt, yli 100 vuotta myöhemmin, tilanne on tismalleen samanlainen.

Mutta entäs miehet? 28-vuotias amerikkalainen valokuvaaja Rion Sabean halusi testata, miltä näyttää, kun miehet laitetaan poseeraamaan samalla tavalla kuin naiset. Ideana on se, että poseeraus on naisellinen, mutta miehet tekevät kuvissa silti ”miesten juttuja”. Hauskoja!

Lähde: Rion Sabean / Facebook / Twitter

Evästevalinnat