Täältä harmauden, sadepisaroiden ja pimeyden keskeltä löytyy paljon kaunistakin. Syksy näyttää parhaat puolensa juuri nyt. Ruska loistaa väriä ja ilma on puhtaan raikas ulkoiluun.

Järjestimme syysaiheisen valokuvauskilpailun, jonka upeaa satoa löytyy tästä. Kiitos paljon kaikille osallistujille! Arvoimme kolmelle kuvaajalle lahjakortin, voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

© Tiina Räisänen

© Virve Kemppainen

© Anni Snabb

© Pirre Pasanen

© Tomi Kivelä

© Katariina Vainio

© Minna Stenberg

© Laura Vepsäläinen

© Taru-Liisa Melkko

© Tuula Skippari

© Jukka Pinonummi

© Julia Koljonen

© Miia-Maaria Kröger

© Leena Salonen

© Sofia Härkönen

© Tuula Korhonen

© Marjo Vattulainen

© Ilari Lehtinen

© Karoliina Valtanen

© Pauliina Niemi

© Marja-Liisa Paavola

© Juuso Hämäläinen

Itseään amatöörivalokuvaajaksi kutsuva Fahmi Bhs asuu Indonesiassa Jakartalla, josta hänen kuvansakin kertovat. Suurin osa kuvista painottuu lähiotoksiin eläimistä. Amatöörimaisuus sen sijaan on tipotiessään näissä kuvissa.

Tähän kuvasarjaan on koottu Fahmin kuvaamia erikoisia eläinkaksikoita. Suurin osa hengailee keskenään luultavasti vain hetken verran, mutta löytyypä sieltä yksi parivaljakko, joka ei tyydy lyhyeen ystävyyteen.

Kuvat: Fahmi Bhs

Bailey-koiralla ei ole mitään hajua, mitä se on tekemässä. Omistaja vain pukee sen hassuihin asuihin ja käskee poseerata.

Kaikki lähti siitä, kun omistaja laittoi yksi ilta koiralleen kravaatin kaulaan sen ihmetellessä tietokonetta. Siitä se ajatus sitten lähti. Omistaja alkoi pukea koiraansa erilaisiin asuihin ja otti eri tilanteista hauskoja kuvia. Eikä koira näytä olevan tästä moksiskaan.

Nykyään Bailey jopa välillä odottaa, että milloin voitaisiin taas alkaa kuvaamaan. Se rakastaa poseerata kameralle, omistaja kertoo.

Lähde: Facebook

Via: Boredpanda

Tämä koira odottaa innolla kesäisin joka kuukausi saapuvaa jäätelöautoa. Se tunnistaa autosta lähtevän musiikin jo kaukaa ja ryntää pihalle odottamaan.

Koira taitaa odottaa autoa ihan vain sen takia, että tietää saavansa aina herkkujäätelön kuskilta, jolle koira on tullut jo hyvin tutuksi.

Koiraperhe istuu autossa. Auto pysähtyy suojatien eteen, koska tien ylittää pörröinen, pakarat paljaana kulkeva seksikäs villakoiranarttu. Isännän haikaileva katse seuraa nuoren misukan liikkeitä erittäin tarkasti. Vieressä istuva emäntä huomaa tämän ja sanoo sanasen. Ja matka jatkuu.