Siskot voivat joskus olla ärsyttävimpiä ihmisiä maailmassa, mutta siskot ovat myös osa lapsuutta, joka ei koskaan katoa. Juhlistaakseen koko elämän kestävää ystävyyttä ja sitä erityistä sidettä joka vain siskoilla voi olla, nämä siskokset ovat ottaneet inspiroivia ja hämmästyttävän kauniita tatuointeja. Genetiikka kertoo siskosten olevan siskoksia, heidän sydämensä kertovat heidän olevan ystäviä.

 

Kuva, jonka Chandra (@chanzdan) julkaisi

Kuva, jonka Ella (@ewsimkus) julkaisi

Kuva, jonka Matt (@letheobia_tattoo) julkaisi

Kuva, jonka mands_718 (@mands_718) julkaisi

Lähde: Buzzfeed

Pyhäinpäivän aattoa vietetään Suomessa lokakuun viimeisenä päivänä 31.10. Juhlapäivään kuuluu oleellisena osana erilaisiin asuihin pukeutuminen ja muuten koristautuminen pelottaviksi hahmoiksi. Tässä on kaksitoista Halloweenista inspiroitunutta kynsilookkia, jotka sopivat karmivaan bile-iltaan täydellisesti.

 

A photo posted by Alicia Torello (@aliciatnails) on

A photo posted by Chelsea King (@chelseaqueen) on

A photo posted by Amber Young (@ambeerrr) on

A photo posted by Oksana (@thepolishedkoi) on

Kun katsoo kauppojen vaatevalikoimaa, poikien ja tyttöjen vaatteet saattavat erota toisistaan hyvinkin radikaalisti. Tällä videolla esimerkiksi poikien paidoissa on sellaisia tekstejä kuten ”ajattele laatikon ulkopuolelta” ja ”sankari”.

Tyttöjen paidoissa taas lukee ”kaunis” ja ”hei”. Videolla esiintyvä tyttö on turhautunut, sillä tyttöjen paidat eivät tarkoita mitään, eivätkä ainakaan kannusta tekemään omia valintoja ja tavoittelemaan unelmiaan.

Olemme seuranneet jännityksellä Saara Aallon taivalta brittien X Factor -kilpailussa. Videolla näet, kun hän esittää Sharon Osbournelle ja Robbie Williamsille Abban hittikappaleen The Winner Takes It All.

Aalto laulaa niin järisyttävän hyvin, että pääsi jälleen kerran jatkoon ja kilpailun kahdentoista parhaan laulajan joukkoon. Suoritus on historiallinen jo Suomen mittakaavalla, puhumattakaan siitä, miten kovatasoinen brittien laulukilpailu on.

 

Lähde: Iltalehti

Lapset ottavat usein mallia leikkeihinsä aikuisten tekemisistä, eikä mikään ihme, että tämä lapsi halusi tehdä Youtubesta suositun meikkiopastusvideon. Hän esittää laittavansa meikkiä kasvoilleen ja on niin iloinen leikistään, että se sulattaa kaikkien sydämet. Katso video alta näpäyttämällä kuvaa!

 

Evästevalinnat