Näitä kuvia katsellessa tulee mieleen, että minkä takia penkit ovat aina niin tylsiä ja tavallisia, koska ne voisivat olla niin paljon enemmänkin. Tähän on koottu 23 erikoista, hauskaa, kekseliäistä ja piristävää puistonpenkkiä maailmalta. Missä näistä sinä istuisit mieluiten?

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

Ottaisitko pelkän menolipun Marsiin, mikäli olisi mahdollisuus? Nämä ihmiset ottaisivat. The Mars 100-operaatioon haki huimat 202 000 ihmisistä, joista 100 finalistia on nyt valittu. Vuoden 2015 aikana 24 parasta valitaan ja heidän päämääränsä on asuttaa punainen planeetta. Asuintilat ja laitteet, joissa ihmiset tulevat työskentelemään lähetetään Marsiin ennen tutkimusmatkailijoita. Matka Marsiin kestää noin 7 kuukautta.

Miksi nämä ihmiset haluavat lähteä? Tässä muutamia kommetteja:

”Tämä on meidän mahdollisuutemme saada ihmiset jälleen kiinnostumaan avaruudesta.”

”Haluan inspiroida ihmisiä”

”Jos pystymme valloittamaan Marsin, emme enää koskaan sano, että mikään on mahdotonta.”

Tässä erittäin näppärä, helppo ja yksinkertainen niksi, miten voi tehdä hedelmistä ja marjoista kuivattuja rullia, jotka on sitten helppo pakata evääksi reppuun.

Tarvitset vain hedelmiä tai marjoja ja hunajaa. Ne sekoitetaan blenderissä tasaiseksi massaksi ja levitetään leivinpaperille ohueksi levyksi. Sitten uuniin 100 celsiusasteeseen pariksi tunniksi, kunnes pinta ei ole enää tahmea. Ja valmista tuli!

Taiteilija Holton Rower on keksinyt yksinkertaisen, mutta hypnoottisen tavan maalata puuta. Hän kaataa avustajansa kanssa vuorotellen eriväristä maalia puisen neliön päälle. Painovoima hoitaa kaiken muun. Tuloksena syntyy kauniita renkaita, jotka muuttaa muotoa sitä mukaa, kun ne valuu ja saa lisää väriä niskaansa.

Digitaalisessa maailmassa taideteoksia suunnitteleva fyysikko Dave Whyte luo upeita GIFejä käyttäen apunaan matemaattisia kaavoja. Kuvien katsomista on vaikea lopettaa, sillä ne lempivät aivoja sulavuudellaan. Dave esittelee luomuksiaan Bees & Bombs-nimisellä Tumblr-tilillään.

Whyte opiskelee fysiikkaa keskittyen erityisesti vaahdon käyttäytymiseen. Tässä muutamia esimerkkejä teoksista:

Varoitus: kuvat aiheuttavat vakavaa ajanhaaskausta. 

 

Lähde: beesandbombs.tumblr.com

Evästevalinnat