Kyllä joulu on sitten kivaa aikaa. Silloin kotiin raahataan vaikka mitä kivaa tuhottavaa. Rapisevat lahjapaperit, joulukuuset, helisevät koristeet… Ai että!

Nämä kuvissa esiintyvät eläimet rakastavat joulua juuri niin paljon, kuin kuvat antavat ymmärtää.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Boredpanda

Marnie on jo kypsään 12-vuoden ikään ehtinyt rescue-koira. Se löydettiin kaduilta vaeltamasta vuonna 2012. Koiralta jouduttiin poistamaan 14 mädäntynyttä hammasta. Marnien kieli tuppaa roikkumaan ulkopuolella jatkuvasti, mutta se ei menoa haittaa.

Pelastuksen jälkeen Marnie valloitti pian koko Internetin. Ei sinänsä mikään ihme, sillä katsokaa nyt tuota naamaa.

Ja vielä video:

Ei ole ihme, että sitruuna saa ihmisnaamankin väärälleen, sillä kissankaan ei tarvitse muuta kuin haistaa tuota hedelmää, niin jo tuntuu sieraimissa. Se kuitenkin yrittää sinnikkäästi lähestyä tuota omituista pientä vihollista, mutta näyttäisi siltä, että sitruuna vie lopulta voiton. Aivan ihana yritys silti!

Mistäköhän se käsitys on tullut, ettei koirat ja kissat tulisi toimeen keskenään? Netti on nimittäin pullollaan videoita ja kuvia kissojen ja koirien välisestä ystävyydestä. Tässäkin on loistavan suloinen esimerkki siitä, ettei ystävyys katso sitä, millainen sinä tai se toinen on. Jos synkkaa, niin sitten kaveerataan!

Mango-kissa ja Lucy-koira on suloinen pari. Melko hellyyttävän tästä kaksikosta tekee esimerkiksi se, että ne on ihan samankokoisia ja -värisiä keskenään. Ne on kuin paita ja peppu, eikä niitä näe koskaan erossa toisistaan.

Lähde: Reddit

Jos kaipaat päivääsi valoa ja iloa, katso tämä video, jossa suloinen pieni kissanpentu ottaa rennosti. Se makaa naisen sylissä ja kun tämä kutittelee pennun vatsaa, se tarttuu sormiin kiinni. Ja kun nainen laskee irti, nostaa myös pentu tassunsa ilmaan. Kissanpentu näyttää niin pehmeältä ja onnelliselta että!