Mitä vähemmän ylimääräisiä johtoja ja laitteita ympäri asuntoa, sitä siistimmältä koti näyttää. Tässä on esitelty 23 luovaa ideaa, miten saada ylimääräistä säilytystilaa ja miten piilottaa vempeleet ja muut roinat pois silmistä.

1. Kaappi portaiden alle

Lähde

2. Digiboksit ja muut laatikkoon

Lähde

3. Johdoista Bob Marleyn tukka

Lähde

4. Koiran ruokakupit lipastoon

Lähde

5. Näkymätön kirjahylly

Lähde

6. Johdot sähkötolppaan

Lähde

7. Korut taulun taakse

Lähde

8. Modeemi kirjan sisälle

Lähde

9. Ilmastointilaite liitutaulun taakse

Lähde

10. Johdoista puunoksia

Lähde

11. Johdot aidan taakse

Lähde

12. Laatikoita rappusiin

Lähde

13. Teippiä kodinkoneisiin

Lähde

14. Energiansäästötarroja valokatkaisimiin

Lähde

15. Kangas työpöydän taakse

Lähde

16. Hälyttimet ja termostaatit taulun taakse

Lähde

17. Tekokiviä vesiputkien päälle

Lähde

18. Pistokkeet laatikon sisälle latausta varten

Lähde

19. Irrotettavaa seinäpaperia jääkaapin oveen

Lähde

20. Ylimääräiset johdot tyhjien vessapaperirullien sisälle

Lähde

21. Ammeen reuna piiloon tiiliskivien taakse

Lähde

22. Tv:n päälle taulu

Lähde

23. Kissanhiekkalaatikko kaapin sisälle

Lähde

Via Bored Panda

Koirat osaavat tehdä mitä vaan. Varsinkin silloin, kun niillä on ihmisten kädet. On nähty jo, miten koirat syö ruokaa lautaselta, mutta tällä kertaa rämpytellään vähän kitaraa.

Tällä videolla kaksi kaverusta soittaa yleisölle hieman bluegrass-musiikkia banjolla ja kitaralla. Asenne näyttäisi ainakin olevan kohdillaan.

Tämä on hämmentävän kaunis video. Joogan ammattilainen Briohny Smyth tekee käsittämättömän kauniita liikkeitä ja näyttää, mihin keho pystyy. Hennon näköinen nainen jaksaa kannatella itseään asennossa kuin asennossa.

Tie joogaamisen huipulle ei ole ollut Briohnylla helppo. Hän kärsi nuorempana bulimiasta ja anoreksiasta. Raskaiden sairauksien kanssa taistelu päättyi onneksi voittoon, ja Briohny on nyt entistäkin vahvempi. Lisää hänen tarinastaan voi lukea Elephant Journalin sivuilta.

Omana itsenään oleminen ei aina ole helppoa sosiaalisten, henkisten ja fyysisten paineiden vuoksi. Täytyy kuitenkin muistaa, että erilaisuus on rikkaus, joka erottaa ihmiset toisistaan.

Tällä videolla näet kuvia suomalaisista julkisuuden henkilöistä, jotka todellakin ovat omaperäisiä ja ainutlaatuisia persoonia, eikä heitä tulla koskaan unohtamaan.

Naiset eivät ymmärrä aina edes itseään, joten on täysin normaalia, että miehet ovat vielä enemmän pihalla käsitellessään näitä kauniita otuksia.

Tähän on koottu 10 lausahdusta, jotka eivät kuitenkaan tarkoita sitä, miltä ne miehestä saattavat aluksi kuulostaa.

1. Ihan sama

Mikään ei ole naiselle ihan sama. Jos kuulet tämän lausahduksen, kannattaa muistaa sen tarkoittavan sinun olevan väärässä. Pysy hiljaa ja suostu naisen tahtoon.

Lähde

2. Ei tässä mee ku viis minuuttia

Viisi minuuttia vessassa, kaupassa tai kaverilla tarkoittaa vähintään 20 minuuttia. Joten ota rennosti, mutta älä karkaa paikaltasi minnekään.

Lähde

3. Ei mulla mikään ole

Kun kysyt murjottavalta naiselta, onko joku hätänä, ja tämä vastaa ”ei mulla mikään oo”, se tarkoittaa, että todellakin on. Luultavasti sinä olet tehnyt jotain, mikä on saanut naisen murjottamaan. Pyydä anteeksi kaikkea. Heti. Äläkä missään nimessä käy nukkumaan ja odota aamuun. Siellä se myrsky vastaa odottaakin.

Lähde

4. Mee vaan

Kun olet lähdössä poikien kanssa ulos ja kuulet tämän, se tarkoittaa, että jos nyt lähdet, nukut sohvalla seuraavat 2 viikkoa. Olet luultavasti unohtanut, että nainen mainitsi kolme viikkoa sitten sivulauseessa, että juuri tänä viikonloppuna voisitte tehdä jotain yhdessä.

Lähde

5. *Syvä huokaus*

… ei koskaan ole merkityksetön. Nainen tarvitsee kunnolla happea ennen kuin alkaa paasata jostain, mitä olet juuri tehnyt tai sanonut väärin. Myönnä virheesi kuuntelemalla rauhallisesti.

Lähde

6. Joo ei se mitään

Kyllä se jotain. Olet juuri toiminut väärin, mutta saat anteeksi tällä kertaa. Kunhan et enää koskaan tee samaa virhettä.

Lähde

7. Kiitti vaan

Tämä ei ole oikea ja aito ”kiitos”, vaan olet tehnyt jotain todella väärää. ”Ole hyvä” on pahinta, mitä voit vastata tähän. Pyydä siis anteeksi.

Lähde

8. Unohdetaan tää

Hetkeksi. Sillä nainen ei unohda näitä juttuja. Koskaan.

Lähde

9. Nii-i

Painokkaalla äänensävyllä lausuttu ”Nii-i” tarkoittaa, että sanoit juuri jotain ”vähän” typerää. Nöyrry samantien ja peru kaikki.

Lähde

10. Kumpi näistä on parempi?

Kun nainen kysyy tätä vaatekaupassa, se on ihan sama, kumman sanot olevan mielestäsi parempi, sillä nainen on tehnyt jo päätöksen. Jos vastaat eri tuotteen kuin minkä nainen lopulta päättää valita, vaihda kiireesti mielipide samaan. ”Joo oot ihan oikeessa, se sopii sulle paremmin sittenkin.”

Lähde

11. Ekstrana vielä…

Itse asiassa, unohda kaikki tulkinnat. Tulet häviämään joka tapauksessa. Omaksu asenne, että olet enimmäkseen aina väärässä. Näin säästyt turhilta riidoilta.

Lähde

Evästevalinnat