Jos kotoasi löytyy kissa, tämä kuvakooste on sinua varten. Kasasimme 24 kohdan listan, jossa kulminoituu kissan koko persoonallisuus. Tunnistatko kissasi luonteenpiirteet? Näyttävätkö nämä tilanteet tutuilta?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

Ja sitten tämä

Nämä 14 eläintä elivät todella surkeissa oloissa rahastuksen välikappaleina meijereillä, kananmunafarmeilla ja eläintarhoissa. Onneksi kuitenkin on ihmisiä, jotka välittävät. Löytöeläinkoti, tai eläinten turvapaikka Farm Sanctuary pelastaa ja hoitaa hylättyjä ja kaltoinkohdeltuja eläimiä.

Tässä 14 tarinaa ja kuvaa, joista ensimmäinen näyttää, mistä lähtökohdista nämäkin eläimet ovat pelastettu, ja jälkimmäinen kuva taas paljastaa onnellisen lopun.

1. Peter-vasikka löydettiin huonokuntoisena pennsylvanialaisesta meijeristä, jota vastaan oli nostettu syytteet eläinrääkkäyksestä.

Ennen:

Jälkeen:

2. Angie-kana pelastettiin ulosteläjästä farmilta, jossa tuotettiin kananmunia.

Ennen:

Jälkeen:

3. Kilpahevonen Valediction otettiin parempaan hoivaan Churchill Downsin kilparadalta.

Ennen:

Jälkeen:

4. 24 kalkkunanpoikasta, jotka olivat niin huonokuntoisia, etteivät ne voineet enää kävellä, oli tuotu löytöeläinkoti Farm Sanctuaryn pihalle.

Ennen:

Jälkeen:

5. Kun Olivia löydettiin, puolet sen naamasta oli todella pahassa kunnossa, mutta hoitojen jälkeen Oliviasta kuoriutui onnellinen vesseli, vaikkei se näekään toisella silmällä.

Ennen:

Jälkeen:

6. Butterscotch oli yksi 200 kanasta, jotka pelastettiin teurastukselta. Butterscotchin toisessa silmässä oli paha kasvain, mutta se leikattiin ja nyt tämä kaveri näkee jälleen.

Ennen:

Jälkeen:

7. Riley-possu löydettiin New Yorkista elävän karjan huutokaupasta. Riley oli niin huonossa kunnossa, ettei se kyennyt edes kävelemään.

Ennen:

Jälkeen:

8. Lila makasi lihakaupan takapihalla kuolleiden eläinten kasassa. Se kärsi pahasta anemiasta, mutta neljä viikkoa verensiirron jälkeen Lila käveli taas.

Jälkeen: Ja nyt se hengailee onnellisena poikaystävänsä Elliotin kanssa

9. Elliot taas karkasi eläinhuutokaupasta, ja se vaelteli yksinäisenä Brooklynin kaduilla, kunnes se napattiin turvaan. Elliotin korvassa roikkui lappu, jossa luki MEAT (lihaa).

Jälkeen:

10. Beanin omistaja toi pienen sairaan tipusen hoitoon löytöeläinkotiin. Siitä kasvoi terve iso kukko!

Ennen:

Jälkeen:

11. Ystävykset Monet and Monisse jätettiin löytöeläinkodin pihalle. Niiden nokat olivat täynnä ruhjeita, ja ne pelkäsivät hirveästi ihmisiä.

Ennen:

Jälkeen:

12. Ben vietti elämästään kuusi pitkää vuotta Jambbas Ranch -eläintarhassa Pohjois-Carolinassa ennen kuin se haettiin sieltä pois, ja nyt kaveri pääsee pulikoimaan ja kiipeämään puihin.

Ennen:

Jälkeen:

13. Kahleissa elänyt Sunder-norsu pelastettiin Intiasta Kolhapurin temppelistä, jossa sen omistaja pieksi eläintä.

Ennen:

Jälkeen:

14. Opie-vasikka löytyi meijeristä todella huonokuntoisena. Pelastuksen jälkeen, uusilla kunnon laitumilla siitä kasvoi iso sonni ja nykyään se onkin oman laumansa johtaja.

Ennen:

Jälkeen:

Kuvat: Farm Sanctuary

Lähde: BuzzFeed

Zak Anderegg oli vaeltamassa Arizonassa, kun hän näki jotain odottamatonta. Nälkiintynyt, janoinen ja todella riutunut koira teki kuolemaa kanjonin pohjalla. Koira oli mitä luultavammin viety sinne, sillä pudotus kanjoniin oli niin suuri, ettei koira olisi selvinnyt ilman murtuneita raajoja saatika edes hengissä. Uskomaton tuuri kuitenkin kävi, kun koira osui Zakin reitille tällä valtavalla alueella.

Seuraavana aamuna Zak lähti mönkijällä takaisin kanjonille pelastamaan koiraa. Hän sai kuljetettua koiran turvallisesti ylös kanjonista kantokopan avulla. Zak vei koiran suoraan eläinlääkäriin, missä se sai heti apua. Hän nimesi koiran Rileyksi, ja aikoi ottaa sen perheeseen.

Riley oli todella laiha, ja sen painoa yritettiin nostaa kaikin tavoin. Se oli liian heikko nousemaan edes jaloilleen. Pikku hiljaa se sai kerättyä voimia säännöllisen ruokailun ja levon myötä.

Vihdoin Riley pääsi kotiin. Se sai uuden koiraystävän, sekä lämpöä ja rakkautta uusilta omistajiltaan, mitä se ei välttämättä ole koskaan ennen saanut. Zak ja Riley nousi julkisuuteen koskettavan tarinansa myötä, ja sai paljon lahjoituksia ja viestejä faneiltaan.

Nyt kaikki on hyvin, ja onnellisempaa koiraa saa maan päältä hakea.

Riley oltiin hylätty kanjonin pohjalle kuolemaan.

Onneksi Zak osui paikalle ja auttoi koiraa. Se oli todella huonossa kunnossa.

Eläinlääkärillä Riley sai tarvittavaa hoitoa ja huolenpitoa.

Paraneminen alkoi…

… ja pian Riley pääsikin jo kotiin!

Se sai uuden koiraystävän…

… sekä aivan ihanat uudet omistajat.

Se nousi julkisuuteen ja sai paljon huomiota, sekä pääsi muun muassa suosittuun Ellen-ohjelmaan.

Riley sai paljon lahjoja Elleniltä ja muilta faneilta…

… ja nyt se on onnensa kukkuloilla!

Kuvat: Youtube

Lee Cross on lahjakas taiteilija Alaskasta, joka tekee harvinaisen suloisia ja realistiselta näyttäviä pehmoleluja. Ne eivät jäljittele täysin aidon näköistä eläintä, vaan mukana on ripaus fantasiaa. Kokonaisuus on joka tapauksessa mieletön, eikä niitä ole uskoa pehmoleluiksi.

Lee myy kyseisiä pehmoleluja ebayssa, ja niitä ollaan ostettu jopa 900 dollarilla. Eikä mikään ihme, ovathan nämä aika mielettömiä.

Lisää Leen töitä voit katsoa täältä.

Lähde: Facebook

Kaliforniassa on toteutettu niin uskomaton pelastusoperaatio, että se saa väkisinkin suupielet kääntymään ylöspäin!

Karhu oli ylittämässä siltaa kun yht’äkkiä se säikähti ohiajavaa liikennettä joka pakotti sen kiipeämään sillankaiteiden yli. Onneksi karhu sai kuitenkin otteen sillan rakenteista tipahtaen niiden väliin. Karhu jäi jumiin yli kolmekymmentä metriä korkealle sillalle, eikä sillä ollut mahdollisuutta pelastautua ilman apua.

Onneksi paikalliset huomasivat pahannäköisen tilanteen ja tarina sai onnellisen lopun!

<<

 Karhu raukka oli jäänyt jumiin sillan rakenteisiin …

monster1

… eikä sillä ollut mahdollisuutta päästä takaisin sillalle.

monster2

Onneksi paikalliset huomasivat hädässä olevan karhun ja hälyttivät apua paikalle.

monster3

Sillan alle laskettiin turvaverkko …

monster4

… jonka jälkeen vain odotettiin karhun hyppäävän verkkoon.

monster5

Karhu laskettiin turvallisesti takaisin maahan…

monster6

… josta se pääsi jatkamaan matkaa takaisin kotiinsa. 

Näyttökuva 2014 07 24 kohteessa 10 22 40

Lähde: Pawmygosh

Evästevalinnat