Koira on maannut matolla jo kolme päivää, ja omistaja vieläkin luulee, että koira on kadonnut. Sama pätee myös kissaan, jonka lempipaikka löytyi leopardikuvioisen penkin päältä. Eläimet piiloutuvat joskus todella hyvin, ja kaiken lisäksi ihan vahingossa. Onhan kissoilla ja koirillakin hyvä olla suojaväri, jos vaikka omistajan jatkuvat hellyydenosoitukset alkavat ärsyttämään.

Lähde: pawmygoshearthporm

Harvoin törmää metsälenkillä tämmösiin suloisiin yllätyksiin. Mies oli kävelyllä, kun hän yhtäkkiä huomasi lahon puunrungon keskeltä silmäparin tuijottavan häntä. Siellä kyykki pieni valkoiseksi värinsä jo vaihtanut kärppä. Se arastelee ihmistä hieman, mutta uskaltautuu kuitenkin ihmettelemään tuota isoa otusta.

Jo kaukaa näkyy, kun tämä energinen ja iloinen lammas rientää koiran luokse vauhdilla. Ja totta kai se juoksee, koska sen paras leikkikaveri on juuri saapunut laitumelle. Husky osaa leikkiä lampaan kanssa eikä ole moksiskaan, vaikka lammas puskee sitä päin.

 

 

Tilanne alkaa käydä äärimmäisen eriskummalliseksi, kun yhtäkkiä huomaa ylimääräisen silmäparin tuijottavan sohvan takaa. Tai kulman takaa. Tai ikkunasta. Tai ovenraosta. Onneksi kyse on tässä tapauksessa kuitenkin vain koirista, joten voi olettaa, että hyvin suurella todennäköisyydellä, ne eivät pelottele tahallaan… Vai?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

Tällä videolla kulminoituu täydellisesti se, mitä kissanomistajat tekevät rakkaiden lemmikkiensä takia ja miten kissat suhtautuvat siihen.

Mies on rakentanut ulko-oveensa luukun Philo-kissaansa varten, jotta tämä pääsisi siitä helposti sisälle. Kun kissa saa vihdoin kokeilla uutta luukkuaan, sitä ei voisi vähempää kiinnostaa tunkeutua siitä sisälle. On nimittäin olemassa toinenkin tapa…