Valokuvaaminen vaatii paljon kärsivällisyyttä, jonka aikana kuvaajan hermoja koetellaan. Jokainen on varmasti joskus itsekin ottanut kuvan jostain juuri oikealla hetkellä ja saanut hyvät naurut.

Tämän kuvasarjan kuvat ovat osa tekaistuja, mutta silti hauskoja. Mukana on myös sattumalta oikeaan aikaan otettuja kuvia.

1.

2.

3.

4.


5.


6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

Lähde: Buzzfeed

Jahtihämähäkit (Eng. Huntsman Spiders) ovat erittäin suuria hämähäkkejä, jotka elävät trooppisella ja subtrooppisella vyöhykkeellä. Jahtihämähäkin purema saattaa olla erittäin kivualis, mutta tämän hetken tietojen mukaan siitä ei kuitenkaan ole suurta vaaraa ihmisille.

Videolla australialaismies sai kokea epämukavan hetken, kun hän saapui kotiin. Seinässä oleskeli valtava hämähäkki, joka ei suostunut liikkumaan pois. Onneksi rohkea mies sai lopulta eläimen vangittua purkkiin ja hän pääsi nukkumaan turvallisesti.

Karhut ovat hurjia petoja, jotka silloin tällöin käyvät myös ihmisten kimppuun. Nämä useita satoja kiloja painavat eläimet voi kuitenkin kouluttaa jos rohkeutta riittää tarpeeksi. Videolla venäläismies on kouluttanut suuresta karhusta kiltin nallekarhun, joka osaa tehdä käsittämättömiä temppuja.

Nalle osaa muun muassa pyörittää hulavannetta ja soittaa trumpettia. Saa nähdä milloin tämä kaksikko lähtee esiintymään talent -showiin.

Chucky on elokuvatrilogia, jossa kauhua kylvää Chucky niminen nukke. Nukella on tapana kysyä uhriltaan juuri ennen murhaa: ”Hi, Im Chucky. Wanna play?”. Tällä videolla nukke on herännyt henkiin oikeassa elämässä ja se säikyttelee ihmisiä bussipysäkillä.

Raskaan työpäivän päättäneet ihmiset ovat saada sydänkohtauksen nuken tullessa ulos mainosikkunasta.

Go Skateboarding Day! -keräsi Texasin pääkaupunkiin Austiniin järjettömät määrät rullalautailijoita. Bussimatkustajan kuvaamalla videolla skeittaajia rullaa alamäkeä pitkin reilun kolmen minuutin ajan, mutta videon lisääjän mukaan lautailijoita tuli yli 10 minuutin ajan.

Skeittauspäivään osallistui myös yllättävän paljon naispuolisia henkilöitä, sekä muutama pyöräilijä.

Videon puolivälissä nähdään myös mäkeen eksynyt onneton hälytysajossa oleva poliisiauto, jota skeittaajat käyttivät hyväkseen vauhdin saamisessa.