Se aika vuodesta on pian taas täällä. Ai mikä? No juhla-aika. Luvassa on roppakaupalla polttareita ja häitä, rippijuhlia ja valmistujaisia. Lähes aina pirskeissä yksi tärkeä ohjelmanumero on syöminen – ja erityisesti jälkiruoka.

Tähän on koottu 25 erikoista ja upeaa kakkua, jotka näyttävät melkein liian hyviltä syötäväksi.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

Eräänä päivänä vanhainkodissa työskentelevä mies otti pienen Nala-koiransa mukaan töihin. Vanhukset olivat onnessaan, kun koira kävi tervehtimässä ja piristämässä heitä. Siitä lähtien mies on ottanut Nalan mukaan töihin joka päivä.

Koira juoksentelee käytävillä ja menee huoneisiin piristämään vanhuksia. Se menee jopa itsenäisesti hissillä eri kerroksiin. Se tietää tasan tarkkaan, missä huoneessa kukin vanhus asuu. Nala ja hänen omistajansa saattavat joskus törmätä käytävällä, mutta muuten he keskittyvät vain omiin töihinsä.

Vanhukset rakastavat Nala-koiraa, ja Nala-koira rakastaa heitä. Se on asukkaille päivän kohokohta, kun Nala tulee vierailulle.

Nosta vasen kätesi pöydälle, vertaa sitä näihin ja katso, millainen sinä olet.

 

A) Hurmaava mutta käytännöllinen

Henkilöt, joiden nimetön on pidempi kuin etusormi, ovat tyypillisesti hurmaavia ja vastustamattomia. Tästä syystä he pystyvät puhumaan itsensä ulos tilanteesta kuin tilanteesta. Muut voivatkin kokea heidät hieman hyökkääviksi, mutta A:han kannattaa luottaa – he ovat ymmärtäväisiä ja erinomaisia ongelmanratkaisijoita. Usein A:t ovat insinöörejä, tieteilijöitä, sotilaita ja mestareita ratkaisemaan ristisanatehtäviä.

B) Itsevarma, saa asiat hoidettua

Henkilöt, joiden nimetön on lyhyempi kuin etusormi, ovat itsevarmoja, luotettavia ja saavat aikaan sen, minkä suunnittelivatkin. B:t tykkäävät työskennellä omassa rauhassa ja ovat tästä syystä tehokkaita siinä, mitä tekevät. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että B:t olisivat välttämättä sisäänpäinkääntyneitä. He pitävät tavoitteista eivätkä halua tulla häirityksi, kun pyrkivät niihin. B:t osaavat arvostaa sitä, mitä heillä on, mutta janoavat myös lisää.

C) Rauhaa rakastava

Henkilöt, joiden nimetön ja etusormi ovat samanpituisia, ovat järjestelmällisiä ja haluavat tulla toimeen kaikkien kanssa. C:t ovatkin rauhaa rakastavia ja välttelevät konflikteja. He ovat uskollisia kumppaneita, herkkiä ja välittäviä. C:n rauhallinen ulkokuori saattaa kuitenkin hämätä, sillä hänen sisällään piileskelee kiivas ja voimakas ydin, joka ei näy helposti ulospäin, mutta on vaarallinen päästessään irti. He rakastavat rauhaa, mutta on silti turvallisempaa olla härnäämättä C:tä ja pysyä hänen puolellaan.

Lähde: Higher Perspective

Maan Hamadeh on taitava pianisti, joka viihdytti lentoa odottavia ihmisiä Václav Havelin lentokentällä. Lento oli tunteja myöhässä, mutta onneksi Hamadeh ja piano löysivät toisensa. Miehen soittoa voisi kuunnella loputtomiin, sillä siihen ei yksinkertaisesti voi kyllästyä.

Slinkachu nimellä tunnettu taiteilija osaa hämätä katsojaa. Hänen taiteensa on nimittäin pikkiriikkistä, jonka vain tarkkasilmäinen voi huomata. Slinkachu tekee käsityönä pieniä ihmisiä, jotka hän laittaa ulos tekemään mitä erilaisimpia asioita.

Jos joskus törmäät pieneen sormenpään kokoiseen ihmiseen puunjuurella, niin se on luultavasti Slinkachun tekosia. Bongaatko sinä nämä pienet ihmiset kaikista alla olevista kuvista?

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

Lähde: Facebook

Evästevalinnat