Lehmät viettävät suurimman osan elämästään karsinoissa. Ne synnyttävät vasikoita ja tuottavat maitoa. Sinä päivänä, kun niistä ei ole enää siihen, lehmät teurastetaan.

Saksassa lähellä Kölniä 25 lehmän elämä oli tulossa päätökseen, sillä omistajalla ei ollut enää varaa pitää niitä. Onneksi lehmien pelastamiseen erikoistunut säätiö riensi paikalle. Tällä videolla näkyy, miltä tuntuu päästä vapauteen, juoksemaan pellolle ja haistelemaan nurmea ensimmäistä kertaa ainakin vuoteen. Näin iloisia eläimiä ei ole missään. Melkein voisi sanoa, että lehmät osaavat lentää.

Jimmy Kimmel keksi fraasin ”I wanna Channing all over your Tatum”, kun Channing Tatum ja Jamie Foxx olivat vierailivat hänen ohjelmassaan. Kun fraasi levisikin kulovalkean tavoin internetissä, pojat päättivät, että nyt on aika kuvata fraasin ympärille musiikkivideo. Monet julkkikset (mm. Miley Cyrus) hyppäsivät projektiin mukaan ja nyt voimme kaikki nauttia lopputuloksesta.

Larry ja Kelcie ovat pitäneet yhtä lukioajoista asti. Larry pelasi amerikkalaista jalkapalloa koulunsa jalkapallojoukkueessa ja Kelcie oli hänen suurin faninsa. Kelcie osallistui Larryn jokaiseen peliin ja tuki poikaa kaikessa, mitä hän ikinä päättikin tehdä.

Pari oli erottamaton ja Larry olikin odottanut oikeaa hetkeä kosia rakasta tyttöystäväänsä Kelcietä. Hän halusi viedä Kelcien Disneylandiin ja toteuttaa romanttisen haaveensa kuuluisassa huvipuistossa. Larryn koko elämä kääntyi kuitenkin päälaelleen, kun hän jäi rattijuopon alle. Larry vaipui koomaan, eikä kukaan tiennyt heräisikö hän enää ikinä.

Kelcie pysyi Larryn rinnalla koko ajan ja toivoi poikaystävänsä toipuvan onnettomuudesta. Ilmeisesti Kelcien tuki auttoi poikaa ja hän heräsi kooomasta. Larry aloitti pitkän kuntoutusjakson, jonka aikana Kelcie pysyi hänen rinnallaan, auttoi häntä kuntoutumaan ja valoi häneen uskoa paremmasta huomisesta.

Larry ei koskaan unohtanut hänen romanttista aikomusta kosia Kelcietä. Kolme vuotta onnettomuuden jälkeen, Larry kaivoi sormuksen taas esille ja pääsi toteuttamaan haavensa kosia Kelcietä. Tytön vastaus oli kyllä.

Ensin kuului kovaa jyrinää, sitten maa alkoi täristä. Valtavat kivenjärkäleet lensivät ja pomppivat alas kalliota pitkin. Kaksi niistä jyräsi suoraan talon läpi. Tämä tapahtui 21. päivä tammikuuta Italiassa Etelä-Tirolin maakunnassa Termenossa. Evakossa olevat talon omistajat ovat perustaneet Facebook-sivun, jonka avulla he toivovat saavansa lahjoituksia talon kunnostusta varten. Onneksi kenellekään ei käynyt mitään.

Kivet putosivat 800 metrin korkeudelta.

Yksi kivistä pysähtyi juuri ennen taloon iskeytymistä.

Pahiten tuhoutui lähes 300 vuotta vanha lato.

Kuvat: Youtube

</span><span style="line-height: 1.5em;">http://www.youtube.com/watch?v=rurBUhnI7GQ#t=177
Ihmiset tekevät uskomattomia asioita adrenaliinin vuoksi. Tämän videon jälkeen hiihtohissit eivät enää koskaan näytä samalta.

Kanadan ratsupoliisi on pidättänyt 23-vuotiaan naisen, joka toimi osallisena laittomaan B.A.S.E -hyppyyn hiihtohissistä, Whistlerissä British Columbiassa. Nainen nauhoitti hypyn ja latasi sen Youtube.com -sivustolle. Poliisi on saanut selville hypänneen miehen henkilöllisyyden, mutta eivät ole vielä tavoittaneet tätä. Miestä odottaa yli 5,000 dollarin sakkotuomio. Hän on tällä hetkellä etsintäkuulutettu. Jos siis törmäätte tähän hiihtohissistä hypänneeseen hurjapäähän, niin heittäkää yläfemma ja soittakaa poliisille.