Facebookin aikajana päivitys toi käyttäjille mahdollisuuden valita itselleen kansikuvan profiiliinsa. Asian voi tehdä tavallisesti laittamalla siihen maisemakuvan tai muka nokkelan sitaatin, tai sitten voit keksiä jotain oikeasti luovaa. Kerää tästä koosteesta inspiraatiota ja tee itsellesi oma. Jos omistat hienon kansikuvan, kommentoihtan uutisen alaosassa olevaan kommentointikenttään niin lisäämme sen koosteeseen!

25. Vesisade

Thunderstorm
24. Waldo
Waldo
23. Hai!
Shark!
22. T-Rex!
T-Rex!
21. Godzilla!
Me!
20. 3D
3D
19. Laatikoitu
Boxed In
18. Kortit
Cards
17. Jatkuva
Infinite Regression
16. Maalaukset
Paintings
15. Kuka on aina oikeassa?
Who's right?
14.Ylösalaisin
Upside Down
13. Röntgen
X-Ray
12. Loputon
Infinity
11. Olen mahtava
I'm Awesome
10. Star Wars
Star Wars
9. Häiritty
Distracted
8. Pidä kiinni
Hanging On
7. Xzibit
Xzibit
6. Zoomaus tarkennus
Zoom Enhance
5. Hukkuva
Drowning
4. Pään kadottaminen
Losing your head
3. Pään irroittaminen
Removing your head
2. Retro Facebook
Retro Facebook
1. Passi
Passport

[learn_more caption=”Koko koosteen hienoin kansikuva auki klikkaamalla tästä!”]
[/learn_more]

Teresa on syönyt kiviä jo usean vuoden ajan, eikä hän aio lopettaa niiden syömistä. Tämä käsittämätön nainen rakastaa kivien makua ja syö niitä lähes 1 kilon päivässä! Tutkijat ovat olleet ihmeissään kuinka nainen voi olla edes hengissä tämän päivittäisen tavan takia ja miten hänen hampaansa eivät mene murskaksi. Teresalla ei ole mielenterveysongelmia ja hän on täysin terve kivien syömisestä huolimatta.

Videota on kommentoitu muun muassa seuraavasti:

”How strong are her fuc*ing teeth?!”
”I’m surprised she still has teeth left.”

Autossa poika ”tulee ulos kaapista” äidilleen ja tulet yllättymään. Suosittelen katsomaan videon loppuun, sillä kaikki ei mene niin kuin luulet!

Julman videon miesuhri vajosi ensiksi kymmeneksi päiväksi koomaan, kunnes menehtyi tajuntaansa palauttamatta. Tiilen heittäjä istuu nyt vankilassa taposta.

Kukaan ohikulkijoista ei soittanut paikalle poliisia. Video kuvattiin kojelautakameralla.

 

Mohandas Gandhi oli yksi modernin Intian perustajahahmoista. Hänet tunnetaan väkivallattoman vastarinnan kannattajana ja kehittäjänä. Hän oli vegetaristi ja vastusti myös kastittomien syrjintää.

Gandhi lähetti Hitlerille 1939 kirjeen, jossa hän pyysi Saksan johtajaksi kivennyttä Hitleriä estämään sodan alkamisen. Gandhi allekirjoitti kirjeen sanoilla Sinun vilpitön ystävä.