Aina ei mene niin kuin Strömsössä. Leivontaohje kuulostaa niin helpolta ja yksinkertaiselta, vaikka todellisuudessa toteutus saattaa olla hieman haastavampaa, mitä on kuvitellut. Kuvassa kakku näyttää herkulliselta, mutta oma versio taas yököttävältä kermakasalta.

Toisaalta, yrittänyttä ei laiteta ja harjoittelu tekee mestarin. Näissä 25 kuvassa ruoanlaitto ei ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

Tämä video näyttää, miten eri mielikuvan ihmisestä saa, jos häntä ei näe. Pimeään huoneeseen tuotiin kuusi hyvin erinäköistä ihmistä. Heitä kuvattiin infrapunakameralla samalla, kun he kertoivat jotain itsestään. Näiden pohjalta jokainen loi mieleensä kuvan pöydän ääressä istuvista ihmisistä. Mutta kun valot laitettiin päälle, kaikki yllättyivät suuresti.

Isä luulee, että hän on etsimässä asuntoa pojalleen ja tämän vaimolle. Kun he ovat kiertäneet talon ympäri, isä on haltioissaan ja kertoo, miten tyytyväinen hän on heidän valintaansa. Saapuessaan olohuoneeseen poika ei pysty enää pitämään salaisuutta itsellään vaan paljastaa, että talo on oikeasti ostettu isälle. Tämä purskahtaa kyyneliin kiitollisuudesta eikä poikakaan pysty oikein sanomaan mitään. Upea hetki.

David Sikorski on 28-vuotias eli juuri siinä iässä, kun Facebookin uutisvirta alkaa pikku hiljaa täyttyä kavereiden hää- ja vauvakuvista. Jonkun sinkkuihmisen elämä saattaisi ajatua pieneen kriisiin tämän takia, mutta Davidin ei. Hän päätti ottaa omat kihlajaiskuvansa tämän hetkisen suuren rakkautensa kanssa – burriton.

Tässä Davidin ja burriton romanttiset yhteiskuvat:

Aina ei tarvita parisuhdetta, jotta voi olla onnellinen.

Lähde: Kristina Bakrevski / David Sikorski

Via BuzzFeed

Pjotr Tšaikovskin säveltämästä baletista Joutsenlampi on tehty monta erilaista versiota, mutta tämä Great Chinese State Circus -ryhmän esitys nostaa riman suhteellisen korkealle. Pääesiintyjien yhteistyö ja tasapainottelu ovat ihan omaa luokkaansa.

Katsojan on vaikea uskoa silmiään. Ja jos tällaisesta tilanteesta on kyse, silloin on tehty jotain oikein.

Evästevalinnat