Nykyään, kun monen valokuvat ovat digitaalisessa muodossa jossain läppärin uumenissa, unohtuu se aika, kun paperivalokuvia vielä hamstrattiin kaapit täyteen.

Tänä päivänä kuvaamisessa suositaan enemmän aitojen tunnelmien, tunteiden ja hetkien kuvaamista kuin väkisinposeeraamista. Taakse alkavat jäädä ne ajat, kun koko perheen voimin marssittiin valokuvaamoon hymyilemään rivissä.

Valokuvien ehkä yksi kuumimmista trendeistä onkin ollut juuri perhepotretit. Tässä ehdottomasti 27 parasta kuvaa, joita katsellessa huulille nousee hymyn lisäksi yksi kysymys – miksi.

Lähde: awkwardfamilyphotos.com

Tavallisesti koiran näkee hakemassa palloa tai hyppimässä aitojen yli, mutta tämä on jotain ihan uutta. Tämä kaveri osaa käydä vessanpöntöllä pissalla. Epeli osaa laskea hienosti pöntön reunuksen alas, hypätä siihen päälle, pissiä pönttöön ja tietysti vetäistä vessan vielä kaiken tämän päätteeksi. Koirille voi näemmä opettaa mitä vaan.

Ranskalainen tempuntekijä Lindzee Poi pistää päät pyörälle. Hän luo uskomattomia illuusioita käyttämällä apunaan muovisia renkaita sekä näppäriä sormiaan. Mies pyörittelee renkaita sormiensa välissä niin nerokkaasti ja taidolla, ettei katsoja ole uskoa silmiään.

Tarpeeksi kun kuvia räpsii, saattaa kohdalle osua sellainenkin otos, jota joutuu tuijottamaan hetken ennen kuin ymmärtää, mitä siinä oikeastaan tapahtuu. Esimerkiksi aikuisella miehellä näyttääkin olevan naisen vartalo, vene kelluu veden pinnan yläpuolella tai jollakin on sormien tilalla varpaat.

Tässä on 34 juuri sellaista kuvaa.

1.

Lähde

2.

Lähde

3.

Lähde

4.

Lähde

5.

Lähde

6.

Lähde

7.

Lähde

8.

Lähde

9.

Lähde

10.

Lähde

11.

Lähde

12.

Lähde

13.

Lähde

14.

Lähde

15.

Lähde

16.

Lähde

17.

Lähde

18.

Lähde

19.

Lähde

20.

Lähde

21.

Lähde

22.

Lähde

23.

Lähde

24.

Lähde

25.

Lähde

26.

Lähde

27.

Lähde

28.

Lähde

29.

Lähde

30.

Lähde

31.

Lähde

32.

Lähde

33.

Lähde

34.

Lähde

Isä on ollut töissä koko päivän, äiti ja lapset taas kotona. Sitten yhtäkkiä ovessa kilisee avaimet ja isä tulee kotiin. Näiden kaksosten, Anabelin ja Lydian ilmeet kertovat, miten kivalta se tuntuu, kun tuo hetki päivästä vihdoin koittaa.