Käsi ylös, kuinka moni on kuullut tahi itse lausunut seuraavat sanat: ”Kun minä olin nuori…”

Maailma muuttuu ja lähes jokaisesta aikuisesta tuntuu siltä, että oma nuoruus on ollut parasta aikaa – silloin asiat olivat paremmin kuin nykyään. Ehkä se on hyväkin niin, että siltä tuntuu.

Tämä 27 hauskan kuvan sarja näyttää, miten maailma on muuttunut.

1. Kirjeet ja sähköpostit

Lähde

2. Kouluarvosanat

Lähde

3. Televisio ennen ja nyt

Lähde

4. Lomakuvat ennen älypuhelimia ja jälkeen

Lähde

5. Lankapuhelimet ja kännykät

Lähde

6. Kännykät

Lähde

7. Juoksulenkit

Lähde

8. Filosofia

Lähde

9. Pelaaminen

Lähde

10. Joululahjat

Lähde

11. Mellakan torjuminen

Lähde

12. Soittaminen ja tekstaaminen

Lähde

13. Juttelu kavereitten kanssa

Lähde

14. Tietokoneet

Lähde

15. Lääkärit

Lähde

16. Pikaruokalat

Lähde

17. Pakkomielteet

Lähde

18. Coolius ennen ja nyt

Lähde

19. Jalkapallon pelaaminen

Lähde

20. Unelmat

Lähde

21. Leikkikentät

Lähde

22. Ruokailu

Lähde

23. Ruokailu

Lähde

24. Tiedonlähteet

Lähde

25. Soittaminen

Lähde

26. Synttärilaulut

Lähde

27. Synttärionnittelut

Lähde

Via Bored Panda

Brooke-koira pitää hyvää huolta neljästä kissanpennusta, joiden oma emo menehtyi. Brooken omistaja otti pariviikkoiset kissanpennut eläinkodista hoiviinsa, sillä hän tiesi, että Brookesta tulisi hyvä sijaisemo niille. Omistaja ruokkii pentuja, kun taas Brooke pesee niitä ja pitää muutenkin huolen, että kaikki on hyvin.

Tämä video kertoo siitä, mitä on todellinen rakkaus.

Pariskunta elää onnellista tavallista arkea. Yhtenä päivänä kuitenkin kaikki muuttuu. Nainen on matkalla töihin, kun hän yllättäen menettää hetkellisesti näkönsä. Pian hän saa selville, että sairaus tekee hänestä sokean. Nainen ei halua ensin kertoa siitä miehelleen, mutta lopulta hänen täytyy. Rakastava poikaystävä haluaa auttaa tyttöystäväänsä, mutta tämä ei ota apua vastaan. Mies ei kuitenkaan luovuta…

 

Me kaikki tehdään sitä – istutaan ja ähistään vessanpöntöllä – mutta näitä kuvia katsellessa tuntuu silti kuin näkisi jotain salaista. Tästä on kaukana glamour, raha ja valtapelit. Tässä on kyse itse asiasta.

Italialaisen taiteilijan Cristina Guggerin vessakuvat huvittavat ja hermostuttavat maailmalla.

Lähde: Cristina Guggeri / Facebook

Via Artfido.com

Frank Keat omisti elämänsä aikana tuhansia hevosia ja työskenteli niiden kanssa hevostilalla. Kun mieheltä löydettiin syöpä, näytti siltä, että hän ei koskaan enää tulisi näkemään hevosia, joiden kanssa hän oli viettänyt suurimman osan elämästään. Tämän seurauksena hoitajat tekivät jotain, mitä kukaan ei osannut odottaa.

80-vuotias Frank oli 15-vuotiaasta asti työskennellyt hevosten kanssa ja tiesi niistä kaiken.

Frank joutui jäämään sairaalaan, kun hänellä diagnosoitiin syöpä. Mies sai myös kuulla, että hän ei tulisi selviämään sairaudesta. Ennen kuin mies luovutti, hänellä oli yksi toive. Frank halusi viimeisen kerran vierailla hevostallissa, jossa oli työskennellyt 65 vuoden ajan.

Frank oli kuitenkin liian heikko jättääkseen sairaalan. Hoitajat päättivät yllättää Frankin ja veivät hänet ”ulkoilemaan”, mutta pihalla odottikin yllätys.

Early Morn -niminen hevonen odotti ulkona 80-vuotiasta ystäväänsä. Frank oli todella liikuttunut ja ylisti sairaalan henkilökuntaa. Early Morn oli viimeinen hevonen, jonka mies omisti.

”Tämä on uskomaton sairaala. En voi kiittää henkilökuntaa tarpeeksi. Hoitajat todellakin näkivät vaivaa omasta tahdostaan. Sairaalan ele oli upea ja en olisi voinut kuvitella isälleni parempaa yllätystä”, kertoo Frankin poika Tim Daily Mailille.

”Voin aivan rehellisesti kertoa, että tämä oli ikimuistoisin päiväni koko työurallani”, kertoo sairaanhoitaja Samantha Russel Daily Mailille.

Frank menehtyi vain neljä päivää sen jälkeen, kun hän oli tavannut hevosen. Daily Mailin mukaan hevonen tulee kuitenkin osallistumaan myös Frankin hautajaisiin.

Via: Newsner / Dailymail

Kuvat: Youtube

Evästevalinnat