Aina välillä on hyvä puhdistaa sielu kaikista synneistä ja tuhmuuksista. Sitten voi aloittaa taas uuden päivän puhtaalta pöydältä. Tässä on 28 koiraa, jotka tekevät aloitteen ja kertovat, mitä ovat menneet tekemään.

1. ”Mä hiipparoin meidän buddhalaisten naapureiden asuntoon ja söin sieltä Buddhalle jätetyt ruoat.”

2. ”Mä pureskelen vaan vasemman jalan kenkiä.”

3. ”Toivotin meidän uuden asukkaan – siilin – tervetulleeksi silleen, että yritin syödä sen. Mamma ei ollut iloinen.”
”Jahtaan koiraa pitkin taloa, koska se pelkää mua nykyään.”

4. ”Päästin jännäkakan Daven syliin, koska mä pelkään liikennettä niin paljon.”

5. ”Tykkään ajella mun kärryillä ton isomman koiran yli.”

6. ”Piereskelen niin kovaäänisesti, että herätän itteni unesta.”

7. ”Kakkasin Kakka-kirjan päälle.”

8. ”Kun mä makoilen isän ja äidin sängyssä peiton alla, mä tykkään pureskella kaikkia möykkyjä ja pahkuroita. Joskus se möykky saattaa olla käsi. Joskus kives.”

9. ”Mä varastin pikkusen raakaa hiivataikinaa ja nyt mä oon tässä pari päivää singonnu itestäni ulos pieruja ja ripulia.”

10. ”Mä söin joulun.”

11. ”Pissasin pikkutytön jalalle koirapuistossa.”

12. ”Pissasin pastorin päälle, kun se oli siunaamassa lemmikkejä.”

13. ”Mun nimi on Biscuit! Mä söin ison tuubin vaseliinia ja nyt mun pitää käyttää koiravaippaa, koska mun pepusta valuu rasvaa.”

14. ”Mun nimi on Missy! Mä tykkään piilotella asioita. Nää luut on ollu sohvan alla yli 2 vuotta ja olis siellä vieläkin, jos mun mamma ei olis löytäny niitä.”

15. ”Mä söin sohvan.”

16. ”Mä tykkään syödä pupunkakkaa.”

17. ”Mä nuolen ton tyypin vehkeitä joka aamu.”
”Mä en koskaan tee vastapalvelusta.”

18. ”Söin 2 Raamattua viime viikolla.”

19. ”Kakkasin ilmastointiaukkoon ja nyt koko talo haisee kakalle.”

20. ”Eläinlääkäri sano mulle, etten mä elä yli 3-vuotiaaks. Noh. Nyt mä oon jo seittemän, joten mä kakkasin eläinlääkärin nurmikolle.

Ps. Mä pidän mustekalaa pään päällä, koska mä pystyn.”

21. ”Mä en kertakaikkisesti sentään pysty lopettamaan kissan pepun nuolemista. Tartten ehkä AA-kerhoa. AA eli Anonyymit Anuksennuolijat.”

22. ”Syön sukkia.”

”Mä hommaan ne sukat sille.”

23. ”Tästä ovenpielestä sä näät, miten paljon mä oon kasvanu.”

24. ”Mä pissaan mun veljen päälle ainakin kerran viikossa.”

”Mä oon se veli.”

25. ”No mä söin 13 näppäintä mun isän läppäristä. Nyt mä kakkaan aakkosia.”

26. ”Kiipesin pöydälle ja pissin omenoiden päälle.”

27. ”Mä tapoin sen.”

28. ”Mä kakkasin lattialle.”

”Mä söin sen kakan.”

Kuvat: dogshaming.com

The Trio Animal Foundation on järjestö, joka auttaa kodittomaksi jääneitä, kaltoin kohdeltuja ja hoitoa tarvitsevia koiria. Järjestön ansiosta yli 2000 eläintä ovat saaneet apua.

Nämä 14 koiraa ovat joutuneet laiminlyönnin kohteiksi, ja osa on ollut jopa lähellä kuolemaa. Kiitos TAF-järjestön, koirat ovat pelastuneet ja saaneet arvoisensa elämän.

Hippo

Hippo löydettiin huonossa kunnossa 12 viikon ikäisenä. Sillä oli sieni-infektio, sekä pahoja tulehduksia jotka aiheuttivat koiralle suurta kipua. Antibioottien ja muun hoidon avulla Hippo saatiin kuntoon, ja se sai loppuelämän kodin.

Bickell

Bickell löydettiin kadulta, ja se oli täynnä puremajälkiä sekä sen huuli oli pahasti halki. Leikkauksella sekin saatiin kuntoon ja voi nyt todella hyvin!

Buttercup

Buttercup oltiin jätetty kadulle kuolemaan. Se sai apua, ja asuu nyt perheessä missä on kaksi lasta. Toinen lapsista sairastaa autismia, ja koira on ollut suuri ilo ja apu hänelle.

Frolik

Frolik-koirallakaan ei ollut kotia. TAF-järjestön avulla koira sai kuitenkin mahdollisuuden normaaliin elämään, ja sai hyvän sekä rakastavan kodin lapsiperheestä.

Albert

Albertilla oli paha tulehdus, allergia sekä sydänmatoja. Niistä parannuttuaan, Albert voitiin antaa uuteen perheeseen.

Trinity

Trinity löydettiin kadulta, roskakasojen luota. Sillä kesti monta viikkoa toipua keuhkokuumeesta. Se hyväksyi uuden perheensä, ja sai kolme uutta collieystävää.

Little G

Little G:n jalka jouduttiin amputoimaan onnettomuuden takia. Siitä kuitenkin selvittyään Little G on apuna muille koirille, jotka tarvitsevat hoitoa.

Rosie

Rosie on vähän vanhempi koira, joka löydettiin pahasti sairaana. Sillä oli sydänmatoja sekä keuhkokuume. Ne selätettyään, Rosie luovutettiin uuteen kotiin.

Whimsy

Whimsyllä oli paha hengitystieinfektio. Se sai tarvitsemansa suojapaikan ja hoitoa, jonka jälkeen sekin sai uuden kodin.

Bravo

Bravo oli toisessa löytökodissa, missä se oltiin lähellä lopettaa. TAF-järjestö kuitenkin halusi ottaa koiran hoiviinsa lopetuksen sijaan. Sillä oli infektio, sekä puuttuvia ja haljenneita hampaita. Bravoa ei tarvinnut lopettaa, vaan se hoidettiin täysin kuntoon.

Abigail

Pieni pitbull otettiin TAF-järjestön hoitoon. Se sai uuden ja rakastavan kodin, missä se nimettiin Hazeliksi.

Livy

Livy-koiraa kohdeltiin todella huonosti sen edellisessä kodissa. Järjestön ansiosta se sai sellaisen kodin, millaisen jokainen koira ansaitseekin – huolehtivan ja rakastavan.

Red

Red-koira oli pahasti ylipainoinen, eikä se voinut seistä eikä istua normaalisti. Järjestön ansiosta, sen paino saatiin pudotettua normaaliksi.

Dozer

Dozeria oltiin ammuttu. Se asui kuistin alla monta päivää kauheissa kivuissa. Ampumahaava oli pahoin tulehtunut, sekä tälläkin koiralla oli sydänmatoja. Useiden leikkauksien sekä kuukausien hoitojen jälkeen se parani ja sai uuden loppuelämän kodin.

Lähde: trioanimalfoundation.org

Eläimet ovat suloisia, olivat ne sitten minkä näköisiä tahansa. Moni kuitenkin on sitä mieltä, että mitä pörröisempi, sen suloisempi! Näiltä kavereilta ei ainakaan karvaa puutu, ja osa näyttää hukkuvan oman pörröisyytensä sekaan.

Osalle näistä eläinlajeista kuuluu pitkä turkki tai höyhenpeite, mutta joillekkin taas niin pitkä karva ei ole rodulle yleistä. Kuvien seassa on esimerkiksi kissa, joka on päässyt julkisuuteen sen pitkän turkkinsa vuoksi.

 

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Muistatko sen tunteen kun lapsena työnsit pään ulos autonikkunasta ja hiukset hulmusivat tuulessa – oi sitä vapauden tunnetta!

Myös koiraystävämme tykkäävät fiilistellä tätä vapauden tunnetta. Olemme koonneet 18 kuvaa koirista, jotka nauttivat automatkasta täysin rinnoin!

 

imgur.com

pawnation.com

Kukaan ei halua ruokaansa ylimääräisiä yllätyksiä, mutta vahinkoja sattuu väkisinkin.

Kun tuote tulee suoraan luonnosta myyntiin, sekaan saattaa eksyä esimerkiksi hyönteisiä tai pieniä eläimiä. Myös pakkausvaiheessa sekaan saattaa joutua sinne kuulumattomia asioita. Onneksi tällaiset tapaukset eivät ole kovin yleisiä, ja niitä pyritään koko ajan vähentämään.

Näissä 17 kuvassa ruoan sekaan on eksynyt jotain ylimäärästä – teräviä esineitä, eläimiä ja hyönteisiä. Varoitus, nämä kuvat saattavat viedä ruokahalusi!

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Evästevalinnat