Google street viewiin on tallentunut tuhansia hauskoja tilannekuvia, joista tähän on koottu osa hauskimmista. Mukana on muun muassa nainen, joka näyttää peppuaan ja hieman surullisempia kuvia, esimerkiksi hevonen, joka syö ruokaa roskakasasta. Kuvat on poiminut mies nimeltä John Rafman ja voit käydä tutustumassa hänen sivuihinsa tästä.

20-vuotista historiaansa juhlivan opiskelijoiden suosiman GOOM13-risteilyn ohjelma on valmis ja julkistettu. GOOM:in juhlaristeilyn artistivieraita ovat aiemmin julkistetun erikoiskeikan tekevän Apulannan lisäksi vuoden 2012 virallisesta kesähitistä ”Sokka Irti” vastaava Cheek, ”Puumaa mä metsästän” -albumin toukokuussa julkaissut Stig sekä levylaulajinakin kunnostautuneet NRJ:n Aamupojat. Kansainvälisenä tähtenä yleisön eteen laivalla nousee saksalainen E-rotic.

Musiikin ja bileiden jatkumisesta tuttuun tapaan kellon ympäri ovat takaamassa suomalaiset DJ:t, kuten JS16, Mista S, Spinny ja Lovetone. Risteilijöille on tarjolla myös muuta täydentävää ohjelmaa maailman suurimman wiuhahduksen, PaskanMusiikinFestivaalin sekä muiden GOOM:lle tuttujen viihdenumeroiden myötä. Tarkka ohjelma-aikataulu julkaistaan lokakuun alussa osoitteessa www.goom.net.

GOOM13-risteilyt seilataan 10. ja 11.helmikuuta Turusta lähtevällä Silja Europalla. Yleinen lipunmyynti alkaa 4.9.2012 Matka-Vekassa. GOOMipeikkomyynti eli ryhmälippujen myynti on jo käynnissä. Viime risteilyillä kävijöitä oli yhteensä lähes 5000 ja nyt tavoitteena on kaksi loppuunmyytyä laivaa.

Japanilaisen sushiravintolan kokin taidot saavat kunnioitusta internetissä. Purjot leikataan salamannopeasti, sipulista tulee täydellisesti leikattua ja kurkuista taideteoksia. Tämä mestarikokki osaa leikata nopeasti, siististi ja taidolla!

Apple Valleyssä Californian osavaltiossa asuva teinityttö koki kauhun hetkiä, kun hän huomasi talonsa olevan ilmiliekeissä. Erikoista asiassa kuitenkin oli että hän keskittyi palon kuvaamiseen kännykällä, eikä esimerkiksi palokunnan paikalle kutsumiseen, saatika talosta poistumiseen.

Apple Valleyn palokunnan mukaan tuhoisa tulipalo sai alkunsa kannabiksen polttoon käytettävien välineiden (bongin) väärästä sijoituksesta.

Palon edetessä ilmeisesti tytön sisko huutaa alakerrasta järjen ääniä, ja käskee sisarustaan poistumaan palavasta talosta. Hätääntynyt teinityttö kuitenkin haluaa mukaansa kissansa.

Alligaattorit ovat vaarallisia eläimiä ja niiden kanssa ei tulisi leikkiä. Tällä videolla mies kouluttaa alligaattoria, kunnes peto saa miehen käden suuhunsa. Pienen taistelun jälkeen mies saa riuhtaistua käden pois alligaattorin suusta, mutta saa suuret haavat käteensä. Yleisössä olevat pikkulapset alkavat itkemään ja ihmiset ovat shokissa, onneksi tilanteessa ei käynyt kuitenkaan pahemmin.

Evästevalinnat