Kukapa ei vastasyntyneitä eläimiä rakastaisi. Koiranpennut, kissanpennut, pienet kaniininpoikaset, vastasyntyneet sorsanpoikaset – ne sulattavat sydämen hetkessä.

Tässä on listattuna 29 eläimenpoikasta, jotka nostavat lemmikkikuumeen korkealle. Näitä katsellessa saattaa vierähtää kyynel jos toinenkin. Ihan vain siksi, että nämä ovat niin älyttömän suloisia.

1. Aavikkokettu

Lähde

2. Saukko

Lähde

3. Haisunäätä

Lähde

4. Hamsteri

Lähde

5. Kilpikonna

Lähde

6. Koala

Lähde

7. Kani

Lähde

8. Opossumi

Lähde

9. Pussiunikeko

Lähde

10. Pussiahma

Lähde

11. Maaorava

Lähde

12. Pöllö

Lähde

13. Hamsteri

Lähde

14. Pallokala

Lähde

15. Kissanpentu

Lähde

16. Pomeranian pentu

Lähde

17. Krokotiili

Lähde

18. Kilpikonna

Lähde

19. Ankka

Lähde

20. Kissa

Lähde

21. Hylje

Lähde

22. Kenguru

Lähde

23. Vesinokkaeläin

Lähde

24. Possu

Lähde

25. Pupu

Lähde

26. Lintu

Lähde

27. Pupu

Lähde

28. Lepakko

Lähde

29. Kissanpentu

Lähde

Via: Boredpanda

Bill-koira kävi vaeltamassa isäntänsä kanssa aavikolla. Koska maa on siellä kuuma ja täynnä teräviä kiviä ja piikkipensaita, Bill joutui varomaan tassujaan. Omistaja ei halunnut, että koiraa sattuu yhtään, joten hän osti tälle upouudet tossut, jotka suojaavat sen tassuja. Bill saa nyt kengät käyttöönsä ensimmäistä kertaa, ja ymmärrettävästi sitä arveluttaa tämä outo tunne jaloissa.

Omistaja kertoo Youtube-videon kuvauksessa, että Bill on jo tottunut tossuihinsa, ja he ovat käyneet yhdessä lenkillä.

Löytöeläinkoti Arizona Humane Society vastaanottaa paljon orpoja kissanpentuja, jotka ovat vielä niin pieniä, että ne tarvitsevat toisen eläimen läheisyyttä kasvaakseen vahvoiksi. Tähän hommaan löydettiin täydellinen kaveri – 12-vuotias sekarotuinen Boots-koira, joka toimii pentujen ensimmäisenä virallisena lapsenvahtina.

Kerran viikossa Boots menee löytöeläinkotiin ja hengailee 5-8-viikkoisten kissanpentujen kanssa.

Näin pennut tottuvat erilaisiin eläimiin ja saavat uusia rikastuttavia kokemuksia.

Boots on aina cool ja rauhallinen.

Pennut eivät pelkää sitä yhtään, vaikka se onkin aika iso.

Ehkä pennut aistivat, että tämä uusi kaveri on myös käynyt vaikeita aikoja läpi.

Boots nimittäin pelastettiin hirmumyrsky Katrinan tuhojen keskeltä vuonna 2005. Se oli yksinäinen ja peloissaan eikä sen tassujen anturoista ollut enää mitään jäljellä.

Mutta pelastuksen jälkeen asiat ovat olleet paremmin kuin hyvin, ja nyt Boots pääsee vielä auttamaan pieniä viattoman pentuja.

Usein on niin, että vaikeat ajat yhdistää – oli kyse sitten eläimistä tai ihmisistä – sillä silloin ymmärtää oikeasti, miltä toisesta voi tuntua ja mitä toinen tarvitsee.

Lähde: Arizona Humane Society

Kaksi pientä ystävystä sohvalla, molemmat pentuja vielä. Koiralla todettiin allergia, se sai nokkosihottumaa ja joutui eläinlääkäriin. Allergiaa helpottavat rokotukset saivat pienen palleron väsyneeksi. Mutta onneksi se ei haitannut, sillä kunnon hoito alkoi vasta kotona. Ehdottomasti paras tyyli hoitaa kaveria on tuo, mikä tapahtuu ihan lopussa. Kissa kömpii koiran päälle nukkumaan.

Jewels-nimisellä ranskanbulldogilla meni hermot kahteen karhunpentuun, jotka tulivat kutsumatta kuistille hengailemaan. Turvakamera tallensi erikoisen tilanteen, kun koira kävi sanomassa karhuille sanasen. Se ajaa siis ne tiehensä. Onneksi karhunpennut tottelevat kiltisti urheaa isäntää.