Ensivaikutelma syntyy muutamissa sekunneissa. Mutta milloin kannattaa pysähtyä miettimään, onko se väärä?

Amerikkalainen ABC-uutistoimisto teki piilokameratestin. Se palkkasi kolme näyttelijää – nuoren vaaleaihoisen miehen, nuoren tummaihoisen miehen sekä nuoren vaaleaihoisen naisen – esittämään varastavansa pyörää. Eikä mitenkään vaivihkaa ja salaisesti vaan kunnon työkaluja käyttäen julkisessa puistossa. Näyttelijät myös paljastivat ohikulkijoille, että pyörä ei ole heidän.

Ohikulkijoiden reaktiot muuttuivat täysin sen mukaan, minkä värinen henkilö pyörää oli varastamassa. Myös sukupuolella oli väliä, sillä kaunis vaalea nainen sai jopa apua miehiltä ketjun sahaamiseen.

Jotkin ihmiset tuunailevat autojaan, jotta he voisivat esitellä niitä kavereilleen tai suuremmalle yleisölle. Tällaista rekkaa et varmasti ole ennen nähnyt, sillä siihen on asennettu lentokoneen suihkumoottori.

Videolla mies antaa kaasua, jonka seurauksena takana oleva mainostaulu syttyy tuleen. Hetken päästä mies laittaa vaihteen silmään ja ajoneuvo lähtee eteenpäin kuin ohjus.

Sotilaana olleen isän kotiinpaluu on aina yhtä koskettavaa katsottavaa. Joskus ovat koirat vastassa, ja joskus miehet yllättävät perheensä – Tapoja on monia.

Tällä videolla perheenisä päätti keksiä jotain hauskaa ja yllättävää, nimittäin pukeutua Spider-Maniksi! Kyllä isä tietää mistä poika tykkää. Poika oli innoissaan nähdessään sankarihahmonsa tahapihallaan, mutta oli vielä enemmän innoissaan isän paljastuvan maskin takaa.

Kissat pitävät leikkimisestä, ja se on hyvää ajanvietettä kissoille. Usein lelut kannattavat olla naruja, tai leluja narun päässä naarmujen välttämiseksi. Kissa pitää leikkimistä saalistamisena, eikä se silloin tiedosta omaa kynsien käyttöänsä.

Videolla kissa oli ilmeisen kiintynyt naruunsa, joten se sekosi heti kun se otettiin siltä pois.

Monet meistä pelkäävät mehiläisiä, mutta aivan turhaan! Tämä, ja monet muut videot osoittavat pelon olevan aiheetonta, sillä nämä pörisevät ötökät eivät pistä kovin helposti.

Tämä mies sanoo tuntevansa mehiläiset, ja on opetellut niiden luonnetta ja käyttäytymistä koko ikänsä.

Netti on pullollaan videoita, missä ihmiset siirtävät mehiläispesän paikkaa paljain käsin. Se ei ole enään mitään tämän videon katsomisen jälkeen. Miestä peittää 100,000 mehiläistä, ja mehiläiskerros muistuttaa lähinnä pukua miehen päällä. Mehiläisiä menee miehen silmiin, sieraimiin sekä vaatteiden alle – silti pistämättä.