Melyssa Braga sai erittäin harvinaisen kasvaimen, joka teki hänen elämästään lähes mahdotonta. Painava kasvain vaikeutti puhumista, syömistä ja arkisia toimenpiteitä. Onneksi tyttö sai kuitenkin apua lääkäreiltä, jotka onnistuivat poistamaan kasvaimen. Leikkausoperaatio kesti 8 tunnin ajan ja kaikkien onneksi kaikki sujui loistavasti.

Videolla näemme, miltä tyttö näyttää pitkän ja vaativan leikkauksen jälkeen.

Koirat haluavat seurallisesta luonteestaan huolimatta joskus omaa tilaa ja rauhaa. Kaikenlaiset äänet ovat ärsyttäviä, kun yrität ottaa rennosti tai nukkua päiväunet.

Videolla tyttö soittaa huiluaan ja koira ei selvästi pidä koko tilanteesta lainkaan. Koira kuitenkin onnistui saamaan tytön hiljaiseksi, sillä hän ei voinut pidätellä nauruaan, kun koira aloitti ulvomisen.

Kosinnat ovat aina ihania ja mieleenpainuvia, mutta joidenkin kumppaneiden näkemä vaiva ja luovuus ovat aivan omaa luokkaansa.

Dean, Jenniferin poikaystävä kosi häntä Aruballa kun he olivat viettämässä Jenniferin syntymäpäivää. Yllätyksenä Jenniferille kuitenkin tuli, että Dean itse asiassa oli jo kosinut häntä 365 kertaa!

Onko tässä romanttisin kosinta koskaan?

Vaimo kuuli yöllä miehensä suusta kummallista kikatusta, jonka seurauksena hän päätti ottaa kameransa esiin. Nainen alkoi kuvaamaan miestään ja tajusi, että puoliso nukkui aivan sikeästi. Naurun oli pakko olla hulvattoman unen aiheuttama, mies ei toisin aamulla enää valitettavasti muistanut, mistä hän oli uneksinut.

Olisi ollut mukava saada tietää, mistä tämä mies oikein näki unta. Harvoilla on noin hauskaa edes hereillä ollessa…

Emelia on reilu vuoden ikäinen tyttö, joka on poikkeuksellisen puhelias tapaus. Lapsi ei osaa vielä muodostaa kokonaisia lauseita, mutta muutamia sanoja tästä suloisesta keskustelusta pystyy erottamaan.

Isän tarkoituksena oli alunperin soittaa Emelian äidille, mutta tytär hoiti kaikki tärkeät keskustelut täysin moitteettomasti.