Lapset ottavat usein mallia leikkeihinsä aikuisten tekemisistä, eikä mikään ihme, että tämä lapsi halusi tehdä Youtubesta suositun meikkiopastusvideon. Hän esittää laittavansa meikkiä kasvoilleen ja on niin iloinen leikistään, että se sulattaa kaikkien sydämet. Katso video alta näpäyttämällä kuvaa!

 

Oletko koskaan miettinyt miltä tuntuisi asua talossa, jossa on lasiseinät? Kim ja Jeff Valles ovat asuneet sellaisessa jo kymmenen vuotta, eivätkä vaihtaisi sitä mihinkään muuhun vaihtoehtoon. Aluksi he olivat sitä mieltä, että lasitalo on pelottava ajatus, mutta tottuivat siihen nopeasti. Jeffistä tuntuu jopa oudolta olla normaaleissa taloissa, sillä niistä ei näe ulos.

 

Tämä miljoonia katselukertoja kerännyt video herättää keskustelua siitä, mikä on somessa aitoa ja mikä ei.

Natalie Boucher on suosittu vloggaaja, joka lataa Youtubeen kosmetiikka ja kauneus -aiheisia videopätkiä. Tällä videolla nainen esittelee, kuinka hän tekee itselleen suuret rinnat käyttämällä vain meikkiä ja pushup -rintaliivejä.

Ledilenkkarit ovat kengät, joiden pohjassa on värikkäät ledivalot ja ne ovat erityisen suosittuja nuorten keskuudessa. Tällä videolla näet kuinka vanhempi mies saa lahjaksi sellaiset ja innostuu niistä niin paljon, että reaktio saa meidät nauramaan. Hyväntuulisuutta ei voi koskaan olla liikaa ja tämä video todistaa sen täydellisesti.

16-vuotias Olivia Garcia joutui tiukan paikan eteen, kun kaikki X Factor penkit oltiin viety. Naisen oli siis esiinnyttävä niin hyvin, että joku penkeillä istuvista naisista joutuisi lähtemään.

Olivia pystyi kuitenkin pitämään hermonsa kasassa ihailtavalla tavalla, kun hän kyynel silmässä aloitti esityksensä. Nuoren naisen upea lauluääni oli niin mahtava, että Simon Cowell joutui lähettämään yhden aiemmin valitsemistaan naisista kotiin. Tilanne oli erittäin ikävä, mutta näin lahjakasta nuorukaista ei olisi yksinkertaisesti voinut lähettää kotiin.

Tätä tunteikasta esitystä katsoessa on vaikea välttyä kylmiltä väreiltä.