Taas uutisotsikoissa törmätään koirien mielettömään uskollisuuteen.

3-vuotias tyttö oli karannut vanhempiensa huomaamatta ulos. Hän oli eksynyt kauas kotoaan, mutta onneksi tyttö ei joutunut olemaan yksin. Perheen Blue-koira oli nimittäin seurannut tyttöä, eikä ollut jättänyt häntä oman onnensa nojaan. Koira oli pitänyt tytöstä huolta, ja ottanut tämän nukkumaan sen lämmintä turkkia vasten.

Seuraavana päivänä pelastajat löysivät tytön ja koiran jonkin matkan päästä heidän talostaan. He olivat käpertyneinä toisiinsa, sekä molemmat olivat onneksi kunnossa.

Koira toi tytölle lämmön lisäksi turvaa, eikä pieni kolmevuotias joutunut olemaan yksin kylmässä yössä. Blue-koiran ja tytön välillä on perheen mukaan todella vahva side.

Kissat tiedettävästi nukkuvat paljon vuorokauden aikana. Ne eivät oikeastaan nuku koskaan kovin syvää unta, sillä takaraivossa on villieläimen pelko mahdollisesta saalistajasta joka yllättää. Sen vuoksi ne ovat väsyneitä, ja pystyvät lepäillä helposti koko päivän.

Shironeko (suom. valkoinen kissa) on nimetty Zen-mestariksi sen uskomattomien unenlahjojen ansiosta. Se nukkuu päivässä 24 tuntia, eli käytännössä koko ajan. Muista kissoista poiketen se myös taitaa nukkua melko syvää unta, sillä se ei herää juuri mihinkään.

No, kissat on kissoja, eikä omistajaa haittaa että Shironeko nukkuu niin paljon. Kissa on todella suloinen nukkuessaan, ja sen perusilme näyttää melko onnelliselta. Shironekon omistaja keksii kaikkea hassua sen nukkuessa, esimerkiksi laittaa sitä erilaisiin asentoihin tai lisäilee rekvisiittaa. Eikä Shironekoa haittaa, ainakaan sen ilmeestä päätellen.

Lähde: kagonekoshiro.blog86.fc2.com 

Via: boredpanda

 

Kukaan ei voi määrätä, miten eläimien tulisi käyttäytyä. Ei se ole kiveen kirjoitettu, että koirien pitää vain leikkiä kieli ulkona ja näyttää söpöltä, tai että kissat vaan nukkuu, syö ja kehrää.

Eläimet voivat ihan hyvin vaikka ajaa autoa, vaihtaa lamppuja tai vaikka hoitaa bisnespuhelut puolestasi. Ainakin näiden kuvien perusteella se näyttäisi sujuvan ihan kivasti!

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Via: Boredpanda

Mies oli retkeilemässä koiransa, sekä parin ystävänsä kanssa. Koira alkoi yhtäkkiä juosta lähellä olevaa venettä ympäri. Sen käytös sai miehet kiinnostumaan, mitä veneen alla oikein oli.

Koira juoksi venettä ympäri vinkuen ja haukkuen.

He menivät katsomaan, mitä veneen alla oikein oli.

Miehet eivät olleet uskoa silmiään. Kissanpentuja!

Ne olivat kylmissään ja peloissaan, eikä emoa näkynyt missään.

Aika söpöjä, eikö?

Koira käyttäytyi hyvin äitimäisesti kissanpentuja kohtaan.

Se nuuhki ja nuoli niitä.

Miehet odottivat jonkin aikaa, jos emo vaikka palaisi pentujen luo. Mutta ei, siitä ei näkynyt jälkeäkään.

Siispä he päättivät ottaa pennut hoiviinsa. Tämä päätös mitä luultavammin pelasti niiden hengen.

Miehet veivät pennut eläinlääkärille tutkittavaksi. Pennut olivat terveitä, vaikkakin hieman nälissään.

Viimeisessä kuvassa oleva mies, joka pitää pentua, rakastui niihin täysin. Hän halusi pitää molemmat pennut itsellänsä ja tarjota niille loppuelämän kodin. Eläinlääkäri antoi hyvät ohjeet, miten pentuja kannattaa hoitaa.

Lähde: Reddit

Monille eläimille ostetaan jos jonkinnäköistä lelua ja pehmoeläintä. Mikä olisikaan sen suloisempaa, kuin eläin nukkumassa kippurassa pumpulilla täytetyn kaksoisolentonsa kanssa.

Näissä kuvissa ei ole rajaa söpöydelle, kun eläimet ja niiden pehmolelut pääsevät poseeraamaan kameran eteen.

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde

Lähde