Vihdoin saamme vastakohdan aikaisemmalle artikkelille ”13 kuvaa, jotka saavat järjestelmälliset ihmiset hulluiksi!

Näitä kuvia katsellessa sisäinen perfektionisti huutaa ilosta ja elämä pysähtyy hetkeksi ihan paikalleen. Tässä on siis 30 kuvaa, joissa kaikki on juuri niin kuin kuuluukin.

Lähde: 9gag

Sokea Angel-hevonen joutui elämään kiertolaisen elämää. Sitä yritettiin pitkään myydä huutokaupoissa, mutta turhaan.

Onneksi kuitenkin pelastajat saivat kuulla tästä, ja Angel löysi oman tallinsa, jossa sen sokeutta ei pidetä riesana. Tällä videolla Angel esitellään sen uudelle kaverille, aasille nimeltä Little Dee. Little Deen tarkoitus on toimia Angelin silminä. Myöhemmin aasin kaulaan kiinnitetään kello, jotta hevosen on helpompi seurata sitä. Mutta ei vielä. Ensin tutustaan.

Näyttää siltä, että näistä kahdesta tulee aika hyvät ystävät.

Synnytys on maailman tavallisin asia, mutta silti siinä on jotain todella maagista. Tämä onnekas yleisö pääsi todistamaan, kun kirahvi synnytti poikasen. Pieni rääpäle rötkähtää maahan ja näyttää hetken siltä, ettei se liiku ollenkaan. Mutta sitten, kun emo käy vähän tökkimässä sitä kuonolla, poikanen liikahtaa. Pian se ottaakin jo ensimmäisiä haparoivia askeleitaan.

 

Vaikka kilpikonnat ovatkin hitaita matelijoita, niin kyllä nekin voi kadotta näkökentästä. Tämän pikku kaverin omistaja keksi nerokkaan ratkaisun, miten voi pitää kilpparia vapaana ilman jatkuvaa vahtimista.

Ilmapallo vain selkään kiinni ja matka voi alkaa!

Videolla esiintyvä, vasta kolmetoistavuotias poika Greyson Chance saa kuulijan ihon kananlihalle. Hän soittaa pianoa ja laulaa Lady Gagan kappaleen Paparazzi sellaisella volyymillä, että pian videon julkaisun jälkeen Greyson vieraili Ellen DeGeneresin tv-ohjelmassa. Nyt tällä videolla on jo yli 50 miljoonaa katselukertaa.

Evästevalinnat