Klubitus ja tanssiminen voi olla hyvinkin haastavaa, ja mokia voi sattua. Tärkeintä on kuitenkin pitää hauskaa, eikö?
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

Matkalaukkujen vastaanotossa ihmisiä oli vastassa outo yllätys. Liukuhihnalle oli nimittäin joutunut seksilelu, joka oli ilmeisesti tipahtanut pois laukusta tai sitten joku oli keksinyt hauskan pilan ihmisille. Kukaan henkilöistä ei ainakaan heti kehdannut tunnustaa esinettä omaksi.

Tämän miehen harrastus ei ole ihan niitä perinteisimpiä. Mies nimittäin liitelee pitkin vuoristoja liitopukunsa avulla ja nyt hämmästyttää ihmisiä nettiin lataamallaan videollaan. Alexander on harrastanut liitelemistä jo useita vuosia ja hänen fyysinen kuntonsa on huippu-urheilijan luokkaa. Alexanderin suorittamat temput ovat hengenvaarallisia, mutta mies sanoo tietävänsä lajin riskit.

 

Salatut elämät saa nyt lisäjatkoa omalla elokuvalla, jonka nimi on Nightmare – Painajainen merellä. Rahaa elokuva sai 200.000 euroa Suomen elokuvasäätiöltä ja se tulee elokuvateattereihin 14. joulukuuta. Näyttelijöinä ovat Markku Pulli (Joonatan), Sara Säkkinen (Peppi),Venla Savikuja (Heidi), Mikko Parikka (Jiri), ja Tero Tiitanen (Sergei).

Mitä mieltä olet trailerista, pelottava vai typerä?

Huang Guofu on 42-vuotias taiteilija, joka kerää suosiota maailmalla. Mies menetti molemmat kätensä onnettomuudessa 4-vuotiaana. Tämä ei kuitenkaan estänyt miestä tavoittelemasta haaveitaan ja tavoitteitaan, joten 12-vuotiaana hän alkoi maalaamaan jaloillaan.

Huangin täyttäessä 18-vuotta, hänen isänsä sairastui erittäin vakavasti ja pojalla ei ollut enää varaa jatkaa koulunkäyntiä. Tästä lähti miehen ammattilaisura maalaajana, sillä miehellä ei käytännössä ollut muita mahdollisuuksia elättää itseään. Mies opetteli maalaamaan myös suullaan ja nykyään hänen taiteensa näyttää aivan käsin maalatulta.

Tässä vielä video: