Nämä internetosoitteet eivät ole loksahtaneet kohdalleen yrityksen toiminnan kanssa. Osoitteen kuuluu yleensä olla simppeli ja mieleen painuva, näissä tapauksissa huomio kiinnittyy lukijaan kuitenkin väärällä tavalla, sillä näiden sivujen osoitteet ovat todella härskejä tai muuten vaan epäonnistuneita. Jotkin osoitteista saattavat vaatia tarkempaa katselua!
Tässä tulevat 30 pahinta mokaa:

1. Itscrap.com

2. Whorepresents.com

3. Penisland.net

4. Expertsexchange.com

5. Speedofart.com

6. Nobjs.org

7. Gotahoenorth.com

8. Lesbocages.com

9. Americanscrapmetal.com

10. Masterbaitonline.com

11. Therapistinabox.com

12. Analemma.org

13. Therapistfinder.com

14. Wintersexpress.com

15. Swissbit.ch

16. Dicksonweb.com

17. Therapist.com

18. Budget.co.ck

19. Mp3shits.com

20. Kidsexchange.net

21. Choosespain.com

22. Bendover.com

23. Bitefartcafe.rs

24. Powergenitalia.com

25. Cumstore.co.uk

26. Teacherstalking.org

27. Ladrape.com

28. Childrenswear.co.uk

29. Molestationnursery.com

30. Oldmanshaven.com

Tuli kiehtoo useita ihmisiä sen ulkonäön, lämmön, sekä voiman takia. Tällä videolla on kuvattu tulennielijöitä reilusti hidastettuna. Hienon videosta tekee se, että pienetkin yksityiskohdat ja tulen liikkeet näkyvät selkeästi!

Painonnostajat ovat tunnetusti riskejä miehiä, eivätkä pienestä hätkähdä, ainakin tämä video todistaa sen. Tällä videolla mies nostelee suurta painoa, jonka jälkeen hän alkaa oksentamaan. Tämä ei kuitenkaan miehen suoritusta haittaa, sillä hän jatkaa suoritustaan ilman suurempia ongelmia.

 

Oletko kyllästynyt käyttämään samanlaisia T-paitoja? Ei hätää sivusto crazydogtshirts.com tarjoaa oivan mahdollisuuden mikäli kaipaat jotakin uudenlaista tai rohkeampaa tyyliä elämääsi.
Alapuolelle on listattu sivuston 10 parhainta T-paitaa, valitse näistä omasi!
Zombiepaita

Sälekaihdinpaita

Bikini T-paita

“The Situation”

Personal trainer

Kravatti

Eläintarhapaita

Jalkapallopaita suurimmille faneille

Paras pelikonsolipaita?

Illuusio T-paita


Kansainvälinen avaruusasema (International Space Station) on maata kiertävä pysyvästi miehitetty avaruusasema. Asema on jatkoa Yhdysvaltain Skylab- ja Neuvostoliiton Mir- ja Saljut-avaruusasemille. Avaruusasema on Kanadan-, Euroopan-, Japanin-, Venäjän-, Yhdysvaltojen-, sekä Brasilian avaruusaseman yhteishanke. Suomi ei osallistu avaruusaseman rahoitukseen, mutta se kuuluu kuitenkin kyseiseen järjestöön.

Tällä upealla videolla maapalloa on kuvattu eri puolilta päivin ja öin. Videolla näet muun muassa ukonilmaa, revontulia, sekä kaupunkeja, jotka loistavat uskomattomalla tavalla yön pimeydessä.