Tatuointitrendit muuttuvat jatkuvasti. 90-luvulla piikkilanka kiersi käsivartta, sitten tulivat kiinalaiset merkit ja nyt suuret värikkäät kuvat koristavat monen vartaloa. Tähän on koottu 30 pienen pientä tatuointia, jotka siroudellaan ihastuttavat sekä kantajaansa että katsojaa.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

20.

21.

22.

23.

24.

25.

26.

27.

28.

29.

30.

Jackson Tyler istui autossa yhdessä 9-vuotiaan siskonsa ja äitinsä kanssa, kun onnettomuus tapahtui. Heidän autonsa törmäsi toiseen autoon 110 kilometrin vauhdissa. Törmäyksen voimasta 16 kuukautta vanhan Jacksonin ylimmät niskanikamat murtuivat ja menivät sijoiltaan.

Poika kiidätettiin perheensä kanssa sairaalaan, jossa hänelle suoritettiin 6 tunnin mittainen operaatio. Tohtori Geoff Askinin avustuksella lääkärit saivat nikamat paikoilleen. Lähes toivottomalta näyttänyt tilanne saatiin hoidettua niin loistavasti, että australialaislääkäreille satelee kiitoksia eri puolilta maailmaa.

”Suurin osa lapsista ei selviäisi tällaisestä törmäyksestä. Ja vaikka he selviäisivät, olisi erittäin todennäköistä, että he eivät pystyisi liikkumaan tai edes hengittämään omin avuin enää koskaan”, kertoi operaatiota johtanut lääkäri.


Lähde

Jacksonin päähän laitettiin tukikehikko, jotta hän ei pystyisi liikuttamaan päätään. Sen jälkeen hänen kylkiluusta otettiin palanen, joka laitettiin niskaan metallilangan avulla.


Lähde

Jackson Taylor on toipunut pitkästä leikkauksesta hyvin ja hänen ei tarvitse enää pitää päänsä ympärillä suurta tukikehikkoa. Pojalla on kuitenkin vielä pienempi tuki, jonka hän saa pois muutamien viikkojen kuluessa.


Lähde

Koko perhe selvisi onnettomuudesta suurella säikähdyksellä ja suurin kiitos kuuluu lääkäreille, jotka suorittivat vaikean leikkauksen onnistuneesti. Jackson pystyy myös kävelemään omin avuin, mikä aluksi kuulosti aivan mahdottomalta ajatukselta.


Lähde

On ihanaa nähdä tämä perhe jälleen iloisesti  ja turvallisesti yhdessä!

Via: Newsner

Tätä suloista pitbullia käytettiin koiratappeluissa ihmisten viihteenä. Onneksi se pelastettiin ennen kuin mitään pahempaa enää tapahtui, koska nyt sillä on mahdollisuus vielä olla onnellinen.

Videolla löytöeläinkodin työntekijä lähestyy varovasti pelokasta koiraa, sillä hän haluaa selvittää, miten koira reagoi ihmisen osoittamaan hellyyteen. Nainen puhuu koiralle lempeällä äänellä ja näkee heti, ettei se ole aggressiivinen, ainoastaan arka. Juttelemalla rohkaisevasti nainen saa koiran vihdoin luottamaan itseensä ja tulemaan lähemmäs tätä. Lopulta se uskaltaa antaa naisen koskea itseensä. Koira saa ensimmäistä kertaa rakkautta.

Pariskunta oli yrittänyt lasta 17 vuoden ajan ilman onnistumista. Nainen on saanut 17 vuoden aikana 4 varhaista keskenmenoa ja synnyttänyt yhden kuolleen sikiön.

Dana Griffin-Graves ja Arkell Graves olivat jo menettäneet toivonsa, sillä heidän mielestään he olivat jo liian vanhoja vanhemmiksi. Eräänä päivänä kuitenkin tapahtui ihme.

Videolla Dana kertoo miehelleen olevansa yhdeksännellä viikolla raskaana ja Arkellin reaktio sulattaa sydämet.

Omistajaa harmitti, kun hän lähti töihin ja ei voinut leikkiä koiransa kanssa. Tämän seurauksena hän alkoi kehittelemään laitetta, joka voisi heittää palloa koiralle ilman omistajan läsnäoloa.

Nyt Jerry-koira pystyy leikkimään itsekseen ja aika kuluu paljon nopeammin. Joskus myös perheen lapsi innostuu leikkimään laitteella yhdessä Jerryn kanssa. Laite toimii itsestään, ja koiran tarvitsee vain asettaa pallo paikoilleen. Pallokone on myös rakennettu niin, että vaaralliset kohdat tai osat, jotka voisivat vahingoittaa koiraa tai poikaa, ovat suojattuja muovipleksillä.