Eläimillä tuntuu olevan hyvät unenlahjat. Jokaiselle tietysti se oma peti on aina oma peti, mutta joskus väsy ei katso paikkaa eikä aikaa. Jos uniasento kertoo jotain nukkujasta, niin mitähän näistä tyypeistä voisi sanoa…

Jokainen koiranomistaja tietää sen tunteen, kun oven avatessa aistii, että jokin on eri tavalla kuin aamulla. Koirakin tulee vastaan vähän rauhallisemmin kuin normaalisti. Onko se söpöliini ihan unenpöpperössä vieläkin?

Muutama askel eteenpäin ja vastaan alkaa tulla epämääräistä nöyhtää ja silppua. Ei. Koira ei ole unenpöpperössä.

Sillä on ollut kaikkea huikeaa ja jännittävää tekemistä koko päivän ajan. Fiksu koira! Kukapa sitä yksin viihtyy pitkään.

Lattialta voi löytyä muun muassa kankaan riekaleita, untuvaa, käytettyjä puoliksi syötyjä kuukautissuojia, vanulappuja, paperisilppua, entinen digikamera, rikkinäinen vaasi, reikäisiä kenkiä, joulukuusi, viherkasveja ja niin edelleen.

Jokainen koiranomistaja tietää myös tämän ylpeyden ja häpeän sekaisen ilmeen – EN SE MINÄ OLLUT.

Randy Miller on kouluttanut “Eden the tiger” -nimisen lemmikkinsä tekemään valehyökkäyksiä, jotka näyttävät todella aidoilta. Mies on ainoa maailmassa, joka uskaltaa uhkarohkeasti heittäytyä 181 kiloisen tiikerin alle. Kuvissa näyttää kuin Randyn päivät olisivat luetut, mutta todellisuudessa hyökkäykset ovat vain leikkiä tiikerille.

Olisi mielenkiintoista nähdä kuinka tällainen peto on voitu kouluttaa niin hienovaraiseksi, mutta samalla erittäin hyväksi näyttelijäksi.

Lähde: All Over Press

Tommy Tabermann kirjoitti kerran: “Jokainen joka on pidellyt kädessään meren silottamaa kiveä, tietää että jatkuvalla hyväilyllä on ihmeitä tekevä voima.”

Rakkaus ei katso sukupuolta, ei rotua, ei ikää, ei aikaa eikä paikkaa. Rakkaus menee ihon alle ja katsoo suoraan sydämeen.

Lähde: All Over Press

Jos välillä tuntuu, että joku hengittää niskaan, tuijottaa tai on muuten vaan läsnä, vaikkei mitään näy, se ei välttämättä johdu mistään yliluonnollisesta ilmiöstä. Näemmä eläintenkin tekee mieli joskus paeta maailmaa hetkeksi.